Lid worden

Als je lid wordt van AmsterDance, biedt dat veel voordelen. Zo kan je gratis naar verschillende dansavonden, danscafés en techniekworkshops en krijg je behoorlijke korting op de workshops, minicursussen en feesten. Er zijn ook deals met andere dansscholen, waarbij er veel korting te halen valt (overzicht is hier te vinden). Daarnaast kan je meedoen aan alle gezelligheid die een groep dansers biedt.

Wil je lid worden? Vul het online formulier in, of kom langs bij één van onze activiteiten en vraag daar naar een inschrijfformulier. Het lidmaatschap voor een heel jaar bedraagt 32 euro. Vanaf februari bedraagt het lidmaatschap 20 euro voor de rest van het jaar.

Klik hier om je in te schrijven als lid!

Wil je (nog) niet lid worden, maar wel op de hoogte blijven van onze activiteiten? Dan kan je je opgegeven voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Mail hiervoor naar sdv.amsterdance@gmail.com

Heel jaar lidmaatschap student     €28,-
Heel jaar lidmaatschap niet-student     €38,-
Half jaar lidmaatschap student     €17,50-
Half jaar lidmaatschap niet-student     €24,-

Het is het hele jaar mogelijk om lid te worden!

Donateur worden

Kan je vaak niet op de reguliere dansavonden aanwezig zijn, maar wil je wel af en toe korting ontvangen voor feesten en/of andere activiteiten? Dan is het donateurschap misschien iets voor jou! Je helpt de vereniging en je kunt vaak meeprofiteren van ledenkortingen bij onder andere feesten. Klik hier om donateur van SDV AmsterDance te worden!