Dansen, zeker samen dansen met een partner, is de perfecte manier om ijs te breken en iets nieuws te leren. Daarom biedt AmsterDance workshops aan aan andere (studenten) organisaties. Een dansworkshop van AmsterDance is de perfecte toevoeging aan uw gala, een teambuilding-activiteit voor uw bestuur of commissie, of simpelweg als ledenactiviteit voor uw vereniging.

We bieden een op maat gemaakte workshop die aansluit bij uw wensen en de gelegenheid. Zo kan een workshop in de weken vooraf aan een gala zijn in aanloop naar de grote dag, of als intermezzo op het gala zelf. We bieden workshops in veel dansstijlen in een breed scala aan partnerdansen. Voelt u vrij om contact op te nemen met uw voorkeuren en ideeën zodat wij samen een passend plan kunnen vormgeven.

Wij vragen u zelf een locatie en muziekinstallatie te regelen. Mocht dit echter niet lukken, dan kan AmsterDance bijdragen in zaalhuur op weekenddagen. De muziek tijdens de cursus verzorgen wij zelf en als afsluiter ontvangt u een playlist om tijdens het gala te gebruiken.

Geïnteresseerd in een galaworkshop? Vraag naar een offerte via extern@sdvamsterdance.nl.