Wil jij jouw leden laten stralen op het gala? Vraag dan naar onze cursus stijldansen! Wij bieden de mogelijkheid om alle leden van je studie- of studentenvereniging te laten genieten van deze leuke en elegante dansstijl.

Stijldansen is een overkoepelende term voor tien verschillende dansen. Tijdens onze gala workshop zullen onze leden twee van deze dansen leren aan de deelnemers. Wij raden aan om de quickstep en de chachacha te leren. De quickstep is een van de klassieke stijldansen. Het is een lichte, gezellige dans met een upswing tempo. De chachacha is een sexy vrolijke vierkwartsmaat dans en is daarom op vrijwel alle hedendaagse pop muziek goed te dansen. In overleg kan er ook gekozen worden voor een van de volgende dansen: Engelse wals, tango, rumba of jive.

Wij vragen jullie zelf een locatie en muziekinstallatie te regelen. Mocht dit echter niet lukken, dan biedt AmsterDance de mogelijkheid om op een zaterdag een locatie voor jullie te regelen. De muziek voor tijdens de cursus verzorgen wij zelf en als afsluiter overhandigen wij jullie een lijst met muziek samples om in de toekomst te gebruiken. Geïnteresseerd in een galacursus? Vraag naar een offerte via info@sdvamsterdance.nl.