Door middel van het volgende formulier word je lid van Studentendansvereniging AmsterDance.

Door je in te schrijven bij Studentendansvereniging AmsterDance, word je lid van een vereniging met mensen die jouw passie delen. Je bouwt een netwerk op in de hechte wereld van stijldansen en partnerdansen door heel Nederland, leert van elkaar en inspireert elkaar. Als lid van de vereniging kun jij je bovendien inzetten om de activiteiten te organiseren die jij leuk vindt.

Studentenstatus
In principe worden alleen studenten nieuw toegelaten tot de vereniging. Dit houdt in dat je ingeschreven staat voor een Bachelor- of Masteropleiding aan een instelling voor hoger onderwijs. Hier horen ook studenten aan een HBO of MBO bij, maar geen PhD-studenten.

Ben je geen student, dan kun je je wel aanmelden, maar niet via dit formulier. Je kunt je als niet-student aanmelden door een motivatie in te sturen naar secretaris@sdvamsterdance.nl. Vermeld in je motivatie ten minste (1) je leeftijd, (2) wanneer je bent afgestudeerd of gaat studeren en (3) waarom je lid wilt worden.
De jaarcontributie voor niet-studenten bedraagt €38,-.

Contributie
Het seizoen loopt gelijk aan het academisch jaar en gaat in op 1 september. De jaarcontributie van AmsterDance bedraagt €28,- voor studenten.

Afmelden
Als je je lidmaatschap wilt beëindigen, dien je dit te doen door het bestuur te mailen ten minste vier weken voorafgaand aan het nieuwe seizoen, welke start op 1 september. Zonder afmelding wordt je lidmaatschap automatisch verlengd voor het nieuwe seizoen.

Lidmaatschapsformulier Studentendansvereniging AmsterDance

Totaal