AmsterDance is de Amsterdamse studentendansvereniging, de vereniging voor alle studenten in Amsterdam die willen dansen.

We kunnen niet wachten om je te mogen verwelkomen op de dansvloer!

Door middel van het volgende formulier word je lid van Studentendansvereniging AmsterDance.

Contributie
Het seizoen start op 1 september en loopt tot 31 augustus. De jaarcontributie van AmsterDance bedraagt €28,- voor studenten. De lentecontributie geldt vanaf 1 april voor het resterende seizoen en bedraagt €17,50 voor studenten.

Voorwaarden Toelating Lidmaatschap
Om lid te worden moet je tussen de 18 en 29 jaar oud zijn. Ben je jonger dan 18 jaar? Dan kun je contact opnemen en kan je lidmaatschap in overleg worden goedgekeurd.

Je moet daarnaast voltijd studeren (bachelor of master). Hier horen ook studenten aan een HBO of MBO bij en studenten die in afwachting zijn van hun coschappen, maar geen PhD-studenten. Je levert hiervoor een bewijs van inschrijving in. Je vindt hier meer informatie over het bewijs van inschrijving, de eisen en uitzonderingen.

Studeer je in een andere vorm of twijfel je of je lid kunt worden? Stuur dan een e-mail naar secretaris@sdvamsterdance.nl.

Afmelden
Je blijft lid tot je jezelf afmeldt. Je kunt je aan het einde van elk seizoen afmelden. Als je je lidmaatschap wilt beëindigen, dien je dit te doen door uiterlijk 3 augustus voorafgaand aan het nieuwe seizoen het bestuur te mailen.