Door middel van het volgende formulier word je lid van Studentendansvereniging AmsterDance.

Door je in te schrijven bij Studentendansvereniging AmsterDance, word je lid van een vereniging met mensen die jouw passie delen. Je bouwt een netwerk op in de hechte wereld van stijldansen en partnerdansen door heel Nederland, leert van elkaar en inspireert elkaar. Als lid van de vereniging kun jij je bovendien inzetten om de activiteiten te organiseren die jij leuk vindt.

Studentenstatus
In principe worden alleen studenten nieuw toegelaten tot de vereniging. Dit houdt in dat je ingeschreven staat voor een Bachelor- of Masteropleiding aan een instelling voor hoger onderwijs. Hier horen ook studenten aan een HBO of MBO bij en studenten die in afwachting zijn van hun coschappen, maar geen PhD-studenten.

Ben je geen student, dan kun je je wel aanmelden, maar niet via dit formulier. Je kunt je als niet-student aanmelden door een motivatie in te sturen naar secretaris@sdvamsterdance.nl. Vermeld in je motivatie ten minste (1) je leeftijd, (2) wanneer je bent afgestudeerd of weer gaat studeren en (3) waarom je als niet-student wel lid wilt worden van een studentenvereniging. Het bestuur zal vervolgens je aanvraag beoordelen.
De jaarcontributie voor niet-studenten bedraagt €38,-.

Contributie
Het seizoen start op 1 september en loopt tot 31 augustus. De jaarcontributie van AmsterDance bedraagt €28,- voor studenten. De halfjaar-contributie geldt vanaf 1 maart voor het resterende seizoen en bedraagt €17,50 voor studenten.

Afmelden
Als je je lidmaatschap wilt beëindigen, dien je dit te doen door het bestuur te mailen ten minste vier weken voorafgaand aan het nieuwe seizoen, welke start op 1 september. Zonder afmelding wordt je lidmaatschap automatisch verlengd voor het nieuwe seizoen.