SDV AmsterDance biedt uitgebreide lessen voor beginners. Dans je al? Dan bieden wij wekelijks onze techniekcursus en regelmatige verdiepende workshops.

Beginnerscursus

In samenwerking met het USC organiseert SDV AmsterDance wekelijkse stijldanslessen. Iedere woensdag bieden we lessen op niveau Brons I en Brons II en na afronding van beide cursussen volgt een informeel dansexamen en diploma. Tijdens deze lessen leer je de basispassen van zes dansen en een aantal figuren in elke dans. Tijdens Brons I leer je de basis van de Quickstep, Engelse Wals, Cha Cha Cha en Jive. Bij Brons II bereid je de eerder geleerde dansen uit met nieuwe figuren en leer je de basis van de Tango en de Rumba. De les eindigt met les in de beginselen van salsa, waar elke week op wordt voortgebouwd.

De volgende cursus begint op 28 november met Brons II. Inschrijven kan via de website van het USC.

Tijd: woensdagen 20:00 – 21:00u.
Locatie: USC Universum, Studio 2.

Techniekcursus

Ben je klaar met de Beginnerscursus, of heb je al meer danservaring? Dan biedt SDV AmsterDance lessen aan in de vorm van een Techniekcursus. Tijdens deze lessen leer je zowel nieuwe figuren als de techniek achter deze nieuwe en al bekende figuren. Tevens kunnen er lessen worden besteed aan basistechnieken zoals houding, leiden en volgen, en beweging. Deze lessen zijn zowel geschikt voor degenen die net de Beginnerscursus hebben afgerond, als al meer ervaren dansers.

De techniekcursus begint op 28 november. Je kunt je inschrijven met dit formulier.
Hoewel de cursus voortbouwt op vorige lessen, is het ook mogelijk je aan te melden voor losse lessen in de cursus. Dit kan nuttig zijn als je later in de cursus wilt instappen. Je kunt je inschrijven voor losse lessen met dit formulier. Let erop dat je korting krijgt als je je voor de hele cursus inschrijft.

Tijd: woensdagen 19:00 – 20:00u.
Locatie: USC Universum, Studio 2.