An impression of the AmsterDance Classes
De AmsterDance Beginnerscursus

AmsterDance biedt elke woensdagavond stijldanslessen aan. Naast de wekelijkse cursussen hebben we ook regelmatig verdiepende workshops en introductie-lessen in verschillende andere partner-dansstijlen, zoals social latin dansen (salsa en bachata) en swing dansen (lindy hop en west coast swing).

Je hebt geen eigen partner nodig om je in te schrijven voor de cursussen van AmsterDance. Tijdens de lessen wordt er regelmatig van partner gewisseld om het leiden en volgen met verschillende partners te in de praktijk te brengen.

Beginnerscursus

De beginnerscursus vindt tweemaal per jaar plaats: in september en in februari. In een half jaar tijd leer je als beginner de basis van zeven dansen. Na afloop van de cursus ben je in staat een partner ten dans te vragen en kun je je verder verdiepen in de wereld van partnerdansen. Aan het einde van de cursus kun je deelnemen aan het dansexamen waarbij je het eerste niveau stijldansen zult ontvangen, genaamd “Brons”.

In september en februari
Tijd: woensdagen 20:00 – 21:00.
Locatie: USC Universum, Studio 2.

Inschrijven kan met of zonder partner.

Techniekcursus

Ben je klaar met de Beginnerscursus, of heb je al meer stijldanservaring? AmsterDance biedt ook een wekelijkse Techniekcursus aan. Tijdens deze lessen leer je meer gevorderde variaties en wordt dieper ingegaan op de onderliggende techniek. Je leert ook de overige stijldansen die niet in de Beginnerscursus aan bod zijn gekomen.

Deze lessen zijn zowel geschikt voor degenen die net de Beginnerscursus hebben afgerond, als dansers met meer stijldanservaring.

Ieder kwartaal
Tijd: woensdagen 19:00 – 20:00
Locatie: USC Universum, Studio 2

Inschrijven kan met of zonder partner.

Stijldanslessen bij CREA

AmsterDance geeft ook een kleine cursus bij Cultureel Studentencentrum CREA. Tijdens deze cursus leer je in het kort de basis van vier dansen en is een ideale manier om kort kennis te maken met stijldansen. De cursus begint op 18 oktober en duurt 9 weken.

Deze cursus zit momenteel vol. Als je benieuwd bent of er een andere cursus is of een andere manier om te beginnen met dansen, kun je mailen naar info@sdvamsterdance.nl.

Start: 18 oktober 2019
Loopduur: 9 weken
Tijd: vrijdagen 19:00 – 20:15
Locatie:
CREA