Maudi Grotendorst – Voorzitter

  

Hoi allemaal!

Mijn naam is Maudi en ik ben komend jaar voorzitter van AmsterDance! Op dit moment studeer ik pedagogische wetenschappen aan de UvA en daar ben ik hopelijk over 2 jaartjes klaar mee. Naast studeren, dans ik nu zo’n 2 jaar en wil ik met wedstrijden gaan starten met mijn partner Brian. Verder geef ik bijlessen aan basisschool kinderen en peutergym.

Ik ben anderhalf jaar geleden via de USC lessen bij AmsterDance terecht gekomen. Ik heb hiervoor altijd heel koppig vast gehouden aan dat ik absoluut niet bij een studentenvereniging wilde. Door de sfeer en de leuke mensen bij AmsterDance ben ik overgehaald en nu ben ik zelfs bestuur geworden!

Ik hoop komend jaar deze liefde voor de vereniging te kunnen verspreiden. Het is leuk dat je gewoon jezelf kan zijn, liefst een tikkeltje gestoord en dat niemand je daar raar op aankijkt. AmsterDance is een groep vol ontzettend leuke, lieve en spontane mensen. Wie wil daar nou niet bij?! En bovendien is stijldansen natuurlijk geweldig!

Verder hoop ik een steunpunt te kunnen zijn voor de andere bestuursleden. We zijn een team en we gaan dit jaar samen knallen!

Met vragen of wat dan ook kun je altijd bij mij terecht. Mailtje, appje of even persoonlijk aanspreken, het mag allemaal.

Thomas de Groot – Secretaris

Ik ben Thomas de Groot 25 jaar en nu één jaar bezig met stijldansen. Ik ben stijldansen begonnen omdat ik het al een aantal jaar wilde proberen. Toen ik vorig begon aan mijn master Artificial Intelligence aan de Universiteit van Amsterdam, het een gemakkelijke manier vond om nieuwe mensen te leren. Ik kreeg

Het echt te pakken en na een ETDS en NTDS te mogen dansen en een jaar lang in de LustrumCie als secretaris te hebben gezeten, ben ik nu aangenomen als de secretaris van de verenging.

Ik heb er zin in om dit jaar de rol van secretaris te vervullen. Ik houd met het grootste plezier de notulen en bij en ook de email-communicatie naar de buiten toe vind ik leuk om te doen. Daarnaast houd ik ervan om naar leuke dansfestiviteiten te mogen, die het gehele jaar door worden gegeven. Mijn doel is dit jaar ook om er samen met mijn bestuursleden een geweldig jaar van te maken.

Erik van Egmond – Penningmeester

Hallo, ik ben Erik, masterstudent Artificial Intelligence. Dit is mijn laatste studiejaar, natuurlijk een goed moment om dan het bestuur in te gaan van een studentenvereniging. In het bestuur ben ik de penningmeester met als belangrijkste taak dat we niet failliet gaan. En minstens net zo belangrijk: dat we ook allerlei leuke dingen kunnen (blijven) organiseren ;)

Op het moment van intreden tot het bestuur, dans ik nog maar net een half jaar. Dat is kort, maar lang genoeg om te weten dat ik het heel leuk vind. Al langer ben ik met muziek bezig, ik speel nu een aantal jaar viool en daarvoor heb ik gitaar en piano gespeeld.

Met mijn medebestuursleden kan het niet anders dan dat het een heel leuk jaar wordt, voor ons en voor AmsterDance.

Mitch Meeusen – Commissaris Dans

Mijn naam is Mitch Meeusen en ik ben de nieuwe Commissaris Dans bij AmsterDance. Ik heb erg veel zin om met mijn danservaring een nieuwe inbreng te geven aan AmsterDance en de vereniging nog groter te maken.

Ik ben een 22 jarige student en woon in Amsterdam.

Dit jaar ben ik begonnen aan de studie mensendieck aan de HvA, wat mij erg bevalt.

Naast mijn studie ben ik veel te vinden op de dansvloer. Ik ben 5 jaar geleden begonnen met dansen bij dansschool Kluver in Amsterdam-Zuid waar ik nu nog steeds dans. Sinds een jaar dans ik ook bij AmsterDance.

Naast dansen rijd ik heel veel motor. Afgelopen zomer ben ik wezen touren door België, Duitsland en Luxemburg en een jaar geleden door Frankrijk. Hopelijk wordt het volgend jaar Schotland.

Marjolein Seinen – Commissaris PR

Hallo iedereen,Was je al benieuwd wie je al deze leuk berichten (kuch: spam :p) stuurt? Dan gaat je vraag nu beantwoord worden! Want jawel het is weer tijd voor het voorstelrondje. Vandaag ons laatst overgebleven bestuurslid, last but not least ;), (tromgeroffel) de Commissaris PR.

Ik ben Marjolein de nieuwe Commissaris PR. Ik heb geneeskunde gestudeerd in het AMC(-UvA) en heb eind april mijn doktersdiploma in ontvangst genomen. Daarna heb ik als alarmcentrale arts in Leiden gewerkt en momenteel werk ik als ANIOS (arts niet in opleiding tot specialist) chirurgie in Apeldoorn.

Ik wilde eigenlijk al jaren stijldansen, doordat ik met mijn beste vriendin meerdere jaren naar het kerstbal bij Kluver ben geweest. September 2016 heb ik besloten om dan ook eindelijk echt eens te beginnen. Ik heb het afgelopen jaar bij AmsterDance gedanst en ben gepakt door het enthousiasme van de vereniging. Het duurde dan ook niet lang voordat ik door Maudi geronseld was voor de GalaCie. Daarna heb ik ook nog in de KnuffelcupCie en LustrumCie gezeten, allemaal met veel plezier.

Naast dansen zijn mijn andere grote hobby’s zwemmen en duiken. Ik ben dan ook, naast lid van AmsterDance, lid van de SDVA.

Voor aankomend jaar hoop ik voornamelijk dat we het gezellig gaan hebben met elkaar!

p.s. voor alle ontwerp technische dingen in de vorm van banners of posters kun je me altijd contacten om mijn basis-skills photoshop in te zetten ;).

Hiermee is ons voorstelrondje afgelopen. It’s friday geniet van jullie weekend en we zien jullie hopelijk gauw bij een van onze evenementen!Oude Besturen


Bestuur 5, 2016-2017

Kendra Rademaker – Voorzitter (midden)

Sylvia Drijver – Secretaris (mid-links)

Philine van Vliet – Penningmeester (mid-rechts)

Fréderique Iedema – Commissaris Dans (links)

Brechje Boeklagen – Commisaris PR (rechts)

Bestuur5

Bestuur 4, 2015-2016

Lysanne van Beek – Voorzitter (rechts)

Maarten van Leeuwen – Secretaris (mid-links)

Marcel Sondaar – Penningmeester (mid-rechts)

Daphne Box – Commissaris Extern (links)


Bestuur 3, 2014-2015

Ysbrand Galama (mid-links) – Voorzitter

Lysanne van Beek (rechts) – Penningmeester

Bibi Geurtz (mid-rechts) – Commissaris Intern

Kawing Chung (rechts) – Commissaris Extern

Bestuur3


Bestuur 2, 2013-2014

Yvonne Dodeman (links) – Voorzitter

Sander Nugteren (midden) – Secretaris

Eva Disselhoff (rechts) – Penningmeester


Bestuur 1, 2012-2013

Ursula Rolf (links) – Voorzitter

Kristell Penfornis (rechts)- Vice-voorzitter

Roel van Oosten (midden)- Secretaris

Yana van der Weegen (links midden) – Penningmeester

Floor Jeurink (rechts midden)- Commissaris Interne Zaken