Bestuur

Bestuur5
Links naar rechts: Fréderique Iedema, Sylvia Drijver, Kendra Rademaker,
Philine van Vliet, Brechje Boeklagen.

Kendra Rademaker – Voorzitter

Kendra

Hallo iedereen! Mijn naam is Kendra en ik ben nu al 23 jaar lekker gek. Deze zomer ben ik aan de UvA begonnen aan de Master Physics, Science for Energy and Sustainability. Van origine kom ik uit een klein dorpje, genaamd Greven in de buurt van Münster, in Duitsland, maar ik woon, studeer en leef sinds zomer 2012 in Diemen en Amsterdam.

Mijn plezier in dansen heb ik op een dansschool in Münster ontdekt en uiteindelijk was ik na 1 jaar zoeken naar een dansvereniging voor stijldansen tijdens mijn Bachelor aan de UvA eindelijk op SDV AmsterDance gestuit. Sindsdien geniet ik van de gezelligheid en geef ik iedereen die van dansen en muziek houdt een plekje in mijn hart. Als voorzitter wil ik de vriendelijke, vrolijke en behulpzame sfeer verder voortzetten en sta ik voor nieuwe ideeën van ieder lid open.

Hiernaast kun jij mij vinden in een heerlijk restaurant, bij een goed jazzconcert, in een interessant museum en bij diverse lezingen. Naast die activiteiten houd ik niet minder van een ontspannen serie avond op de bank.

Sylvia Drijver – Secretaris

Sylvia

Hoi!

Ik ben Sylvia, 22 jaar en ik ben met veel plezier de secretaris van AmsterDance! Dit houdt in dat ik notulen bijhoud tijdens de vergadering. Hierbij maak ik ook actiepunten, zodat we geen belangrijke punten vergeten en daarnaast onderhoud ik het mailcontact. Dus als je een mailtje stuurt, is de kans groot dat je van mij een antwoord krijgt :)

Wat voeg ik toe aan bestuur 5?

Ik ben positief, collegiaal en perfectionistisch! Heel handig voor mijn functie als secretaris :)
Dus mocht je een vraag hebben, mail gerust! Ik probeer iedere dag de mail te checken en je krijgt zo snel mogelijk antwoord :)

Liefs,
Sylvia

Philine van Vliet – Penningmeester

Philine

Hoi allemaal! Mijn naam is Philine, 20 jaar oud en inmiddels vierdejaars natuurkundestudent aan de UvA. Ik ben geboren rondom Amsterdam, maar ik ben vrij snel daarna verhuisd naar Apeldoorn, waar ik tot mijn zeventiende heb gewoond.

Drie jaar terug ben ik naar Amsterdam gekomen en rond diezelfde tijd ben ik begonnen met dansen, de danslessen die waarschijnlijk ieder meisje op haar zesde volgt even niet meegerekend. Eerst alleen modern en jazz dance, maar sinds een halfjaar ook stijldansen. Toen kwam ik ook voor het eerst in aanraking met SDV Amsterdance, en ik vond de sfeer en de mensen zo leuk dat ik nu, een halfjaar later, in het bestuur zit.

Ik zal als penningmeester zorgen voor een duidelijke en goed georganiseerde administratie en een gezonde financiële situatie. Met dit als basis kunnen we onze leden zoveel mogelijk bieden voor hun lidmaatschap en meer dans- en niet-dansgerelateerde activiteiten organiseren.

Als ik niet aan het boekhouden, studeren of dansen ben, kan je me achter de piano, in een museum, bij een concert of gewoon in de kroeg vinden, waar ik graag een drankje met jullie drink.

Fréderique Iedema – Commissaris Dans

Frederique

Hey jij daar!

Om te beginnen zal ik me even voorstellen: ik heet Fréderique, ben 19 jaar oud en tweedejaars studente Psychologie aan de UvA. Een jaar geleden ben ik vanuit Den Haag naar Amsterdam verhuisd en sindsdien is het echte studentenleven voor mij begonnen.

Van jongs af aan ben ik eigenlijk al met dansen bezig geweest, zo heb ik eerst vijf jaar hiphop newstyle, twee jaar jazz en jawel, 3 balletlessen gevolgd. Uiteindelijk ben ik via een vriendin bij stijldansen terecht gekomen en na slechts één dansavond was ik meteen verkocht. Na mijn verhuizing naar Amsterdam was ik op zoek naar een bruisende dansvereniging vol met gezelligheid, dansen en enthousiasme. Op goed geluk had ik me ingeschreven als lid van AmsterDance, voordat ik ooit bij de vereniging geweest was. Soms moet je gewoon risico’s nemen! ;)

Als commissaris dans ben ik verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van alle dansgerelateerde evenementen, zoals workshops, technieklessen, danscafés en af en toe een flashmob. Bovendien zorg ik ervoor dat er bij alle evenementen muziek aanwezig is en dat deze regelmatig een update ondergaat. Ook verzorg ik samen met andere fanatieke leden de galacursussen die wij bijvoorbeeld aan andere verenigingen aanbieden.

Hiernaast vind ik het erg belangrijk om een vrolijke sfeer te creëren waarin iedereen zich prettig voelt. Daarom zal ik er altijd voor je zijn om een glimlach op je gezicht te toveren of je uit te nodigen voor een dansje. :)

Dansende groetjes,
Fréderique

Brechje Boeklagen – Commissaris PR

Brechje

Hoi iedereen!

Ik ben Brechje, ik ben 19 jaar en ik bekleed de nieuwe functie Commissaris PR dit jaar. Ik studeer Informatiekunde aan de UvA en ben nu met veel plezier aan mijn tweede jaar bezig. Geboren en getogen in Amsterdam, maar ik heb lang gedanst in Duivendrecht (vanaf mijn vijfde tot mijn zeventiende), waar we een soort mengelmoesje van streetdance en jazz deden. Na mijn zeventiende wilde ik zo graag weer gaan dansen, dat ik een keer met mijn nicht mee ging naar stijldansen. Ik vond het zo enorm leuk dat ik me in mijn eerste studiejaar heb ingeschreven voor de lessen bij het USC en me kort daarna bij de vereniging AmsterDance heb gevoegd. Ik dans nu een jaar, heb de diploma’s brons en zilver op zak en dans af en toe eens een wedstrijd. Er werd me al gewaarschuwd: ‘Kijk uit, als je eenmaal begint met stijldansen, wil je niets anders meer!’ En joh, wat hadden ze gelijk. Ik ben helemaal hooked en ik vind de vereniging enorm gezellig. Ik heb mijn beste vrienden hier ontmoet!

Ik heb al ervaring met PR-werk doordat ik dat ook gedaan heb in de EindfeeCie vorig jaar. Ik zal ervoor zorgen dat alle evenementen goed worden gepromoot, de FaceBook pagina en de website goed up to date is. Kom vooral naar me toe als je iets wilt weten over de aankomende evenementen, ik sta altijd voor je klaar.

Kom snel eens met me dansen!

Groetjes,
BrechjeOude Besturen


Bestuur 4, 2015-2016

Lysanne van Beek – Voorzitter (rechts)

Maarten van Leeuwen – Secretaris (mid-links)

Marcel Sondaar – Penningmeester (mid-rechts)

Daphne Box – Commissaris Extern (links)


Bestuur 3, 2014-2015

Ysbrand Galama (mid-links) – Voorzitter

Lysanne van Beek (rechts) – Penningmeester

Bibi Geurtz (mid-rechts) – Commissaris Intern

Kawing Chung (rechts) – Commissaris Extern

Bestuur3


Bestuur 2, 2013-2014

Yvonne Dodeman (links) – Voorzitter

Sander Nugteren (midden) – Secretaris

Eva Disselhoff (rechts) – Penningmeester


Bestuur 1, 2012-2013

Ursula Rolf (links) – Voorzitter

Kristell Penfornis (rechts)- Vice-voorzitter

Roel van Oosten (midden)- Secretaris

Jana van der Weegen (links midden) – Penningmeester

Floor Jeurink (rechts midden)- Commissaris Interne Zaken