Zet je eerste stap als danser

Je kunt het hele jaar door lid worden

Door je in te schrijven bij SDV AmsterDance, word je lid van een vereniging met mensen die jouw passie delen. Je bouwt een netwerk op in de hechte wereld van stijldansen en partnerdansen door heel Nederland, leert van elkaar en inspireert elkaar. Als lid van de vereniging kun jij je bovendien inzetten om de activiteiten te organiseren die jij leuk vindt.

Contributie

JAARLIDMAATSCHAP€28,50
HALFJAARLIDMAATSCHAP (vanaf 1 maart)€17,50

Beginnerscursus

Twee keer per jaar, in september en februari, start de Beginnerscursus. Als lid van AmsterDance krijg je korting op de cursus. De Beginnerscursus is dan ook de perfecte manier om tegelijkertijd te leren dansen en mensen in de vereniging te leren kennen.

Nieuwsbrief

Wil je (nog) niet lid worden, maar wel op de hoogte blijven van onze activiteiten? Dan kun je je opgegeven voor onze nieuwsbrief met activiteiten en nieuws. Stuur hiervoor een mailtje naar secretaris@sdvamsterdance.nl.

Vrienden van AmsterDance

Voor mensen die geen student meer zijn, of die vinden dat een lidmaatschap bij de vereniging niet past is er de mogelijkheid Vriend van AmsterDance te worden. Als Vriend krijgt u bij verschillende gelegenheden wat extra’s en steunt u de vereniging financieel zodat zij het beste kan bieden voor studentendansend Amsterdam.

Wilt u Vriend worden van AmsterDance? Neem dan contact met ons op via secretaris@sdvamsterdance.nl.