Zet je eerste stap als danser

Door je in te schrijven bij SDV AmsterDance, word je lid van een vereniging met mensen die jouw passie delen. Je bouwt een netwerk op in de hechte wereld van stijldansen en partnerdansen door heel Nederland, leert van elkaar en inspireert elkaar. Als lid van de vereniging kun jij je bovendien inzetten om de activiteiten te organiseren die jij leuk vindt.

Contributie

JAARLIDMAATSCHAP€ 28,00
HALFJAARLIDMAATSCHAP (vanaf 1 maart)€ 17,50

Beginnerscursus

In de Beginnerscursus leer je in 20 weken de basis van 7 verschillende dansen. De Beginnerscursus is de perfecte manier voor nieuwe leden om te leren dansen en mensen te leren kennen in de vereniging.

Wil je meedoen aan de Beginnerscursus? Laat hieronder je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven wanneer de volgende editie begint.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrienden van AmsterDance

Voor mensen die geen student meer zijn, of die vinden dat een lidmaatschap bij de vereniging niet past is er de mogelijkheid Vriend van AmsterDance te worden. Als Vriend krijgt u bij verschillende gelegenheden wat extra’s en steunt u de vereniging financieel zodat zij het beste kan bieden voor studentendansend Amsterdam.

Wilt u Vriend worden van AmsterDance? Neem dan contact met ons op via secretaris@sdvamsterdance.nl.