Zet je eerste stap als danser

Deel je passie voor dansen met andere studenten, of laat je inspireren door de wereld van dans. Word lid van AmsterDance!

Contributie

Het verenigingsjaar loopt jaarlijks van 1 september tot en met 31 augustus. Vanaf 1 augustus kun je je aanmelden voor het aankomende jaar. Je lidmaatschap verlengt elk jaar automatisch tot je dit opzegt.

JAARLIDMAATSCHAP (1 september – 31 maart)€ 28,00
LENTELIDMAATSCHAP (1 april – 31 augustus)€ 17,50

Voor de cursussen van semester 2 heb je een jaarlidmaatschap nodig, ook voor de cursussen van semester 2.
Voor de Beginnerscursus hoef je geen lid te zijn, maar de ledenkorting geldt alleen op jaarlidmaatschappen.

Beginnerscursus

In de Beginnerscursus leer je in 20 weken de basis van 7 verschillende dansen. De Beginnerscursus is de perfecte manier voor nieuwe leden om te leren dansen en mensen te leren kennen in de vereniging.

In het aanmeldformulier voor de Beginnerscursus kun je ook direct je lidmaatschap regelen.

Proeflessen en kennismaken

Voor de start van elke cursusperiodes zijn er proeflessen voor de Beginnerscursus. Dit is vaak eind augustus en eind januari. Je kunt hieronder je e-mail achterlaten om op de hoogte te blijven van nieuwe proeflessen en cursussen.

Door het jaar heen kun je altijd een keer langskomen op een verenigingsavond. Hier kun je kennismaken met de vereniging. De verenigingsavonden zijn elke week op woensdag en zondag na de reguliere lessen. Tijdens de verenigingsavond is er een vrijdansen of een losstaande workshop in een bepaalde dans. Je vindt de planning in de verenigingsagenda.

AmsterDance Interesselijst

Laat je e-mail achter om de op hoogte te blijven van proeflessen, open activiteiten en cursusinschrijvingen.