Zet je eerste stap als danser

Door je in te schrijven bij SDV AmsterDance, word je lid van een vereniging met mensen die jouw passie delen. Je bouwt een netwerk op in de hechte wereld van stijldansen en partnerdansen door heel Nederland, leert van elkaar en inspireert elkaar. Als lid van de vereniging kun jij je bovendien inzetten om de activiteiten te organiseren die jij leuk vindt.

Contributie

JAARLIDMAATSCHAP€ 28,00
HALFJAARLIDMAATSCHAP (vanaf 1 maart)€ 17,50

Beginnerscursus

In de Beginnerscursus leer je in 20 weken de basis van 7 verschillende dansen. De Beginnerscursus is de perfecte manier voor nieuwe leden om te leren dansen en mensen te leren kennen in de vereniging.

Meld je hier aan voor de Beginnerscursus. In het aanmeldformulier kun je ook direct je lidmaatschap regelen. De volgende cursus start op 13 september

Proeflessen en kennismaken

Voor de start van elke cursusperiodes zijn er proeflessen voor de Beginnerscursus. Dit is vaak eind augustus en eind januari. Je kunt hieronder je e-mail achterlaten om op de hoogte te blijven van nieuwe proeflessen en cursussen.

Door het jaar heen kun je altijd een keer langskomen op een verenigingsavond. Hier kun je kennismaken met de vereniging. De verenigingsavonden zijn elke week op woensdag en zondag na de reguliere lessen. Tijdens de verenigingsavond is er een vrijdansen of een losstaande workshop in een bepaalde dans. Je vindt de planning in de verenigingsagenda. Aanmelden voor een verenigingsavond kan via deze pagina.

Interesselijst AmsterDance Danslessen

Laat je e-mail achter om de op hoogte te blijven van proeflessen, open activiteiten en cursusinschrijvingen.