Afdansen

Aan het einde van elke cursusperiode is het afdansen. Alle dansers van de semestercursussen kunnen hieraan deelnemen. Tijdens deze feestelijke dag laten de dansers zien wat ze tijdens de cursus hebben geleerd en ontvangen een diploma van een jurylid dat ze beoordeelt en tips geeft.

Toeschouwers

Veel dansers nodigen op deze feestelijke dag hun vrienden, ouders of andere familie uit om ze te laten zien wat ze geleerd hebben. Na afloop zijn je gasten van harte welkom om een drankje mee te drinken bij de borrel.

Je kunt zo veel toeschouwers uitnodigen als je wilt. In het formulier geef je een indicatie aan. Verandert je indicatie wezenlijk, of wil je meer dan tien mensen uitnodigen? Geef dit dan graag door aan het bestuur.

Aanmelden en partners

Je meldt je aan onderaan deze pagina. Je meldt je aan met je partner en hoeft je maar één keer per paar aan te melden. Let op dat je de juiste naam invult voor de leider of volger.

Een partner vinden

Je kunt zelf een partner kiezen en vragen. Bij voorkeur kies je iemand uit je eigen niveau (brons, zilver of goud), maar je kunt ook andere dansers in de vereniging vragen. Dit kan iedereen zijn die lid is, ook buiten jouw lesgroep of zelfs cursus. Je kunt alleen niet met docenten afdansen.

Je kunt ook iemand vragen die zelf al afdanst met iemand anders: deze persoon is dan jouw hulpleider of -volger en wordt zelf niet beoordeeld. Je kunt met maximaal één persoon voor je eigen punten dansen.

Hulp nodig bij het vinden van een partner?

Heb je nog geen partner op het oog? Vraag in de les de docent om hulp.

Veelgestelde vragen

Veel antwoorden over het afdansen, zoals kledingtips, vind je in de veelgestelde vragen.