Afdansen

Aan het einde van elke cursusperiode is het afdansen. Alle cursisten van niveau Brons (Beginners), Zilver of Goud kunnen hieraan deelnemen. Tijdens deze feestelijke dag laten de dansers zien wat ze tijdens de cursus hebben geleerd en ontvangen een diploma van een jurylid dat ze beoordeelt en tips geeft.

Afdansen zomer 2020

Toeschouwers

Veel dansers nodigen op deze feestelijke dag hun vrienden, ouders of andere familie uit om ze te laten zien wat ze geleerd hebben. Na afloop zijn je gasten uitgenodigd om een drankje mee te drinken bij de borrel in Café Restaurant De Polder.

Aanmelden en partners

Je meldt je aan onderaan deze pagina. Je meldt je aan met je partner en hoeft je maar één keer per paar aan te melden. Let op dat je de juiste naam invult voor de leider of volger.

Een partner vinden

Je kunt zelf een partner kiezen en vragen. Bij voorkeur kies je iemand uit je eigen niveau (brons, zilver of goud), maar je kunt ook andere dansers in de vereniging vragen. Je kunt niet met docenten afdansen.

Je kunt ook iemand vragen die zelf al afdanst met iemand anders: deze persoon is dan jouw hulpleider of -volger en wordt zelf niet beoordeeld. Je kunt met maximaal één persoon voor je eigen punten dansen.

Hulp nodig bij het vinden van een partner?

Heb je nog geen partner op het oog? Vraag in de les de docent om hulp of spreek het bestuur aan. Je kunt ook mailen naar de commissaris interne zaken op intern@sdvamsterdance.nl. Vermeld dan (1) je naam, (2) je dansrol, (3) je lengte en (4) op welke dagen je kunt. Dan denken wij met je mee!

Aanmelddeadline

Je kunt je hieronder aanmelden. Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 4 juli 23:59 uur.


Je kunt je niet meer inschrijven voor het afdansen. Neem contact op met het bestuur voor vragen.