SDV AmsterDance werkt samen met vele externe partners om studenten in Amsterdam het beste te bieden op het gebied van dans.

Voor de mogelijke samenwerkingen kunt u contact opnemen met de commissaris externe zaken: extern@sdvamsterdance.nl.

Partner worden?

SDV AmsterDance is de studentensportvereniging van Amsterdam voor dansen. De vereniging focust zich op partnerdansen en biedt daarnaast veel gelegenheid aan dansers om zich breed te ontwikkelen in verschillende stijlen, zowel solo als partnerdansen. Met activiteiten bij de sportcentra van beide Amsterdamse universiteiten bereikt de vereniging een breed publiek aan studenten.

Met meer dan 210 leden en per half jaar een instroom van 100 nieuwe dansers, heeft de vereniging een snelgroeiend bereik. Naast het studentenleven van Amsterdam bereikt zij ook landelijk een groot publiek met een aantal nationale en internationale wedstrijden en evenementen die de vereniging organiseert en het uitgebreide netwerk van zustervereniging in tien studentensteden.

Wilt u bijdragen aan de danswereld van Amsterdam en studenten helpen zich zowel creatief als sportief te ontwikkelen? Neem dan contact op met extern@sdvamsterdance.nl.