Lijkt het jou leuk om één van deze commissies te versterken? Meld je dan aan via de ledenpagina of neem contact op met intern@sdvamsterdance.nl


AcCie

Ben jij een master in het verzinnen van originele en gezellige activiteiten? De AcCie is de activiteitencommissie van AmsterDance en organiseert door het jaar heen activiteiten niet-gerelateerd aan dansen. Lasergamen, een spelletjesmiddag, of met z’n allen naar de Efteling: you make it happen!


AlmanakCie

Dit jaar gaat AmsterDance voor het tweede jaar aan de slag aan een echte almanak! In dit jaarboek staat alles over het jaar samengevat en vind je iedereen terug. Vereeuwig jij dit jaar in een gebonden boek waar iedereen jaren later nog op terugkijkt? Heb jij goede ideeën over hoe je het jaar kan presenteren? Ben jij goed met de pen en grafisch ontwerp? Schrijf je dan in voor de AlmanakCie!


ABCCie

Al vijf jaar organiseert AmsterDance de AmsterDance BeginnersCompetitie! Deze gezellige beginnerswedstrijd vindt plaats rond maart en is een heerlijke dag voor beginnende studentendansers uit het hele land! Al wat ervaringen met hoe een wedstrijd verloopt, of ben jij benieuwd hoe een wedstrijd organiseren eraan toe gaat? Van juryleden tot ronde-indelingen tot natuurlijk het thema: je komt het allemaal tegen. Meld je nu aan voor de ABCCie!


BakCie

Ben jij een keukenprins of -prinses? Of je nou een zoetekauw of een chefkok bent, kom bij de BakCie! De BakCie verzorgt allerlei lekkernijen voor tijdens de activiteiten die het hele jaar door worden georganiseerd!


DansCie

Wil jij zelf kiezen welke workshops er zijn in andere stijlen dan ballroom en latin? Van West Coast Swing tot Hustle, jij verzint het! Als DansCie bepaal je welke workshops er elke maand komen!


FeesCie

De feestcommissie organiseert een paar kleine feestjes in het jaar voor haar leden! Thema, locatie, dansen of niet, jij geeft de leden iets om naar uit te kijken!


GalaCie

Ben jij een echt organisatietalent en vind je het leuk om feestjes te organiseren? Kom dan bij de GalaCie! In februari organiseert de GalaCie een prachtig gala voor zowel leden als niet-leden. Natuurlijk zijn onze zusterverenigingen ook van de partij.  De leden van de commissie zoeken een leuke locatie, verzinnen een gaaf thema en zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Zo is er in de afgelopen jaren een gemaskerd bal geweest in de Westerkerk, maar ook een magisch gala in VondelCS, en afgelopen jaar is er in de Rode Hoed een Alice In Wonderland-gala georganiseerd!


PaparaCie

Ben jij gek op fotograferen en/of het designen van posters en flyers? Dan hebben we jou nodig! Als PaparaCie maak jij de mooiste kiekjes van onze mooie leden!

Daarnaast kun je in deze commissie je creativiteit kwijt met het ontwerpen van nieuw promotiemateriaal zoals flyers, banners, posters en logo’s. Je wordt opgeleid om mooie foto’s te maken, met bijvoorbeeld workshops in fotograferen! Wil je alleen foto’s maken of alleen designen? Geen probleem, geef je dan vooral ook op voor deze commissie!


PromoCie

Ben jij een echte social media fanaat en hou je je graag bezig met marketing en promotie? Kom dan bij de PromoCie! Als PromoCie werk je samen met het bestuur en help je ze bij het uitvoeren van het marketingbeleid van AmsterDance. Je houdt je dus voornamelijk bezig met het promoten van de vereniging en de evenementen off- en online, bijvoorbeeld door het bijhouden van de AmsterDance Facebook, Instagram en website. Een mega leerzame en leuke ervaring dus!


MusiCie

Misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van AmsterDance, want zonder muziek, geen dans! AmsterDance heeft al een behoorlijke database aan dansmuziek, maar we zijn altijd bezig om meer muziek te vinden. In de MusiCie ben jij verantwoordelijk voor het neerzetten van de allerbeste muziek waar de vereniging van kan genieten. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Kom dan bij de MusiCie!


RedakCie

Hou jij van schrijven maar vind je het leuker om een paar kleinere projecten te hebben in plaats van één grote (de almanak)? De Krent is de verenigingskrant die sinds 2017 drie keer per jaar verschijnt. Hierin staan leuke verhalen omtrent dansen en de vereniging. Als RedakCie houd jij de vereniging op de hoogte van het laatste nieuws!


VakanCie

Ben jij altijd bezig met het plannen van je volgende droomreis of hou je gewoon ontzettend van vakantie? Kom dan bij de VakanCie! De VakanCie organiseert elke zomer een vakantieweekend met de vereniging en voorziet een mooie locatie, een leuk verblijf en gezellige activiteiten.


TechniCie

Ben jij een kei in website design? Dan hebben we je hard nodig bij de TechniCie! Om het onderhoud van de website en andere technische systemen beter te bewaken, houdt de TechniCie zich bezig met het bedenken en uitwerken van deze verbeteringen!


IntroducCie

Elk begin van het studiejaar hebben we de introductieweken van de Universiteiten en Hogescholen in Amsterdam. Daar is AmsterDance natuurlijk bij om nieuwe leden te werven. Ben jij goed in zieltjes voor je winnen? Kom dan bij de IntroducCie! Samen maken jullie er een gezellige week van zodat de nieuwe studenten niet kunnen wachten om lid te worden!


CompetiCie

Ben jij al een ervaren wedstrijddanser of ben je pas net begonnen? De CompetiCie organiseert trainingen en helpt AmsterDancers de wedstrijdvloer op. Ben jij altijd bezig je dansen te verbeteren? Wil je ervoor zorgen dat AmsterDancers een platform hebben om alles met betrekking tot wedstrijddansen te kunnen leren? Wil je techniekworkshops en finaletrainingen verzorgen? Kom dan bij de CompetiCie!


InstrucCie

Ben jij een al wat meer ervaren danser en zou je het leuk vinden om stijldans workshops te geven aan beginners? AmsterDance geeft veel galaworkshops aan andere verenigingen. Hierbij gaan we langs op het gala van die vereniging om ze een stijldansworkshop te geven.


Teamcaptains

De ​teamcaptains​ zijn coördinatoren voor dansers die willen uitkomen voor de stad Amsterdam tijdens studentenwedstrijden, zoals het NTDS en ETDS. Zij houden alles in de gaten, zorgen voor de promotie en zijn het aanspreekpunt op de toernooien!