Omdat het bestuur niet alles tegelijk kan organiseren zijn er enkele commissies in het leven geroepen om ze daarmee te helpen. Dit zijn de de GalaCie, de EindfeestCie, de KnuffelCupCie, de CursusCie en de IntroducCie . Lijkt het jou leuk om één van deze commissies te versterken? Geef je op met het het volgende formulier: commissieformulier  of stuur dan vooral een mailtje naar info@sdvamsterdance.nl! Zie onderaan voor de commissie-vacatures.


GalaCie

AmsterDance nodigt leden en zusjes verenigen één keer per jaar uit om op een spetterend Gala de hele avond te dansen. Meestal vindt dit feest plaats rond december/januari – en jij kunt dit organiseren! Je gaat met de mede-commissieleden naar een leuke locatie zoeken, je verzint een glamoureus thema en nog veel meer! We hebben in de afgelopen jaren niet alleen in de Westerkerk een gemaskerd bal gehad, maar ook al in ruige Burlesque sfeer gedanst. Zorg dat je je nette galajurk of pak klaar hebt liggen en ga aan de slag!


EindfeeCie

Een enthousiaste groep AmsterDancer´s organiseert elke zomer rond juni het grote Eindfeest ter afsluiting van het verenigingsjaar. In deze commissie mag je helemaal je creativiteit gebruiken om een spetterend feest te maken. Er zijn geen grenzen opgelegd aan je themakeuze; in eerdere jaren werden o.a. gebruikt “The roaring 20´s”, “Disney”, “Hippies vs. Hipsters”.


KnuffelCupCie

De KnuffelCup is een vriendschappelijke wedstrijd voor beginnende dansers, die door vrolijke en gedreven leden eind april wordt georganiseerd. Op dit toernooi worden knuffels uitgedeeld – zowel in pluche – als ook in omhelsingsvorm. Als jij een lief en knuffelbaar lid bent is dit de ideale commissie. Het wordt aangeraden – maar het is niet noodzakelijk – om wedstrijdervaring (ETDS of NTDS kan ook) te hebben of minimaal een keer de KnuffelCup bezocht te hebben in het verleden om een beeld van de opzet te hebben.   


CursusCie

De CursusCie wordt heel actief begeleid door de toegewezen toezichthouder van het bestuur. Gezien ook niet-dansverenigingen gala’s organiseren, biedt SDV AmsterDance tegen een kleine prijs Gala Cursussen aan. Als een aanvraag binnenkomt van een vereniging worden er “Instructeurs” gezocht voor een bepaalde groep gedurende het hele jaar. Als je liever flexibel wilt zijn in je commissiewerk, al een ervaren danser of danseres bent en er van houdt om dansen aan beginners uit te leggen is dit absoluut de commissie voor jou!


VakanCie

Een leuke manier om elkaar te leren kennen? –> Met elkaar op vakantie gaan!!!
Na het succes van het Lustrumweekend hebben we als bestuur besloten om ook dit jaar weer zo een geweldig weekend te organiseren. Dit jaar zal het vakantie weekend eind juni plaats vinden.
Voel jij je aangewezen om het perfecte vrienden en vriendinnenweekend te organiseren? Dan ben je bij deze commissie aan het goede adres.


WedstrijdCie

De WedstrijdCie gaat in samenwerking met het bestuur meer aandacht geven aan het wedstrijddansen. Het is de bedoeling dat de mensen die wedstrijden dansen of willen gaan dansen ook verder kunnen bij AmsterDance. De commissie is vrij om, bijvoorbeeld, bootcamps of make-up workshops te geven, mits dit ook voor de gevorderde dansers, die geen wedstrijden dansen, aantrekkelijk blijft. Wij willen zo vooral iets extra’s aanbieden aan onze leden die al meer gevorderd zijn. En leden die graag willen starten met wedstrijddansen een groep aanbieden die ze daarmee kan helpen.


RedakCie

Sinds eind 2017 is er een AmsterDance Krant opgericht. Ons doel is om 3-4x per jaar een krantje uit te geven met leuke verhalen omtrent dansen en onze vereniging. Grote sterren hierin zijn bijvoorbeeld onze mascottes.
Als lid kan je de krant digitaal inzien via de ledenpagina en/of de leden facebook groep.
Heb jij nog een goed idee voor in de krant? Stuur deze dan naar redakcie.amsterdance@gmail.com.


(B)ActCie

Deze commissie is voor alle leden die niet dans-gerelateerde activiteiten willen organiseren. De commissie heeft twee voornaamste doelen: 3x per jaar een leuke niet-dansgerelateerde activiteiten te organiseren en gezellig samen taarten/koekjes/cakes bakken voor de AmsterDance danscafés.