Lijkt het jou leuk om één van deze commissies te versterken? Meld je dan aan via de ledenpagina of neem contact op met intern@sdvamsterdance.nl.


ABCCie

Jaarlijks organiseert AmsterDance de Amsterdamse Beginners Competitie! Deze gezellige beginnerswedstrijd vindt plaats rond maart en is een heerlijke dag voor beginnende studenten-dansers uit het hele land! Al wat ervaringen met hoe een wedstrijd verloopt, of ben jij benieuwd hoe een wedstrijd organiseren eraan toe gaat? Van juryleden tot ronde-indelingen tot natuurlijk het thema: je komt het allemaal tegen.


AcCie

Ben jij een master in het verzinnen van originele en gezellige activiteiten? De AcCie is de activiteitencommissie van AmsterDance en organiseert door het jaar heen activiteiten niet-gerelateerd aan dansen. Lasergamen, een spelletjesmiddag, of met z’n allen naar de Efteling: you make it happen!


BakCie

Ben jij een keukenprins of -prinses? Of je nou een zoetekauw of een chefkok bent, kom bij de BakCie! De BakCie verzorgt allerlei lekkernijen op de Danscafés die maandelijks worden georganiseerd! Ook mag je helemaal los gaan met versiering, spelletjes en andere leuke ideeën voor het Danscafé.


CompetiCie

Ga jij altijd een stapje verder? De CompetiCie organiseert trainingen en helpt AmsterDancers hun sportieve kant te ontwikkelen. Zo kunnen AmsterDancers het beste uit hun dansen halen. Je hoeft geen ervaren wedstrijddanser te zijn om bij de CompetiCie te gaan.


EerstejaarsCie

Ben jij eerstejaars bij AmsterDance en zou je het leuk vinden om toffe een activiteiten neer te zetten voor alle nieuwe leden? De EerstejaarsCie is de place to be!


DansCie

Wil jij zelf kiezen welke workshops er zijn in andere stijlen dan ballroom en latin? Van West Coast Swing tot Hustle, jij verzint het! Als DansCie bepaal je welke workshops er elke maand komen!


FeesCie

De feestcommissie organiseert een door het jaar heen feestjes en borrels! Thema, locatie, aankleding, jij zet het allemaal neer!


GalaCie

Ben jij een echt organisatietalent en vind je het leuk om een groots gala te organiseren? Kom dan bij de GalaCie! In februari organiseert de GalaCie een prachtig gala voor zowel leden als niet-leden. Natuurlijk zijn de zusterverenigingen ook van de partij. De commissie zoekteen mooie locatie, verzint een gaaf thema en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt.


InstrucCie

Niks leuker dan nieuwe mensen leren dansen en niks gezelliger dan bij andere verenigingen over de vloer komen? In de InstrucCie geef je regelmatig les aan andere verenigingen, bijvoorbeeld op hun gala. In de commissie leer je ook hoe je zulke lessen geeft. Benieuwd of dat wat voor jou is, nu of in de toekomst? Meld je aan!


IntroducCie

Zijn de introductieweken nog steeds het highlight van jouw jaar? Ontmoet jij graag nieuwe mensen en kun jij kletsen als geen ander? Maak de introductieweken dan nu mee vanaf de andere kant! Kom met AmsterDance promotie doen op de introductieweken van de UvA, HvA en VU. Samen met een gezellig team zet jij in augustus de introductieweken op z’n kop. Voor de zomer begin je met de voorbereidingen en in augustus gaat het hek van de dam en ben jij een paar weken lang Chef Intro!

Deze commissie begint later in het jaar


MusiCie

Misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van AmsterDance, want zonder muziek, geen dans! AmsterDance heeft al een behoorlijke database aan dansmuziek, maar we zijn altijd bezig om meer muziek te vinden. In de MusiCie ben jij verantwoordelijk voor het neerzetten van de allerbeste muziek waar de vereniging van kan genieten. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Kom dan bij de MusiCie!


PromoCie

Ben jij een echte social media fanaat en hou je je graag bezig met marketing en promotie? Of heb jij een passie voor fotografie? Kom dan bij de PromoCie! Als Promotiecommissie werk je samen met het bestuur en help je ze bij het uitvoeren van het marketingbeleid van AmsterDance. Je houdt je dus voornamelijk bezig met het promoten van de vereniging en de evenementen off- en online, bijvoorbeeld door het bijhouden van de AmsterDance Facebook, Instagram en website. Een mega leerzame en leuke ervaring dus!


RedakCie

Houd jij van schrijven? De Krent is de verenigingskrant die sinds 2017 drie keer per jaar verschijnt. Hierin staan leuke verhalen omtrent dansen en de vereniging. Als RedakCie houd jij de vereniging op de hoogte van het laatste nieuws!


TechniCie

Ben jij handig met computers en zorg jij altijd dat alles blijft draaien? Bij de TechniCie beheer je niet alleen de website, maar ook alle aanmeld- en administratiesystemen. Zo zorg jij dat iedereen elke periode weer lekker kan dansen! Je komt coole statistieken en professionele systemen tegen, een leerzame ervaring dus. Achtergrond in informatica-gerelateerde studies wordt aangeraden.


VakanCie

Ben jij altijd bezig met het plannen van je volgende droomreis of hou je gewoon ontzettend van vakantie? Kom dan bij de VakanCie! De VakanCie organiseert elke zomer een vakantie-weekend met de vereniging en voorziet van een mooie locatie, een leuk verblijf en gezellige activiteiten.