Dansers die meer uitdaging willen, kunnen gaan wedstrijddansen bij AmsterDance. Dit kun je ook naast je reguliere cursussen doen. Wedstrijddansen kan al vanaf een beginnersniveau en kan zo intensief als je zelf wilt.

Als je wilt wedstrijddansen, kun je een trainingsabonnement nemen. Hiermee kan je meedoen aan de wekelijkse wedstrijdtraining op woensdag en gebruik maken van de trainingsruimte op zondagen.

Wedstrijdtraining

Elke woensdag is er een training die wordt begeleid door een gediplomeerd docent. De training is geschikt voor mensen die zichzelf willen uitdagen of wedstrijden willen dansen. Tijdens de lessen wordt er dieper ingegaan op de onderliggende technieken in stijldansen.

Bij de training wordt je geacht bekend te zijn met de variaties van niveau Brons en een partner te hebben. Heb je geen partner of twijfel je of je mee kunt doen? Neem dan contact op met het bestuur.

Tijd: woensdagen 19:00 – 20:00
Locatie: USC Universum, Studio 2

Deelname voor leden met trainingsabonnement

Trainingsruimte

Naast de wedstrijdtraining op woensdag, kun je ook wekelijks op zondag gebruik maken van de dansstudio in het USC om te trainen. Hiervoor heb je een trainingsabonnement nodig.

CompetiCie

Met regelmaat organiseert de de CompetiCie activiteiten voor wedstrijddansen. Onder andere organiseert de commissie workshops van gastdocenten om dieper in te gaan op bepaalde aspecten van dansen. Houd de agenda in de gaten.