Stijldansers die meer uitdaging willen, kunnen gaan wedstrijddansen bij AmsterDance. Dit kun je ook naast je reguliere cursussen doen. Wedstrijddansen kan al vanaf een beginnersniveau en kan zo intensief als je zelf wilt.

Een goed begin om kennis te maken met wedstrijddansen is de wedstrijdtraining. Deze is welke woensdag. Je kunt twee keer kennismaken met de wedstrijdtraining. Daarna koop je een abonnement of strippenkaart.

Wedstrijdtraining

Elke woensdag is er een wedstrijdtraining stijldansen. De training is geschikt voor mensen die zichzelf willen uitdagen of wedstrijden willen dansen. Tijdens de lessen wordt er dieper ingegaan op de onderliggende technieken in stijldansen.

De training is erg geschikt als aanvulling op je eigen cursus en je hoeft geen wedstrijden te dansen om mee te doen.

De training gaat ervan uit dat je ten minste de Beginnerscursus hebt afgerond.

Tijd: woensdagen 19:00 – 20:00
Locatie: USC Universum, Studio 2

Deelname voor leden met trainingsabonnement

Partner
In de wedstrijdtraining train je met een vaste partner. Als je geen vaste (wedstrijd)partner hebt, ben je welkom om alleen mee te doen of om voor de training met iemand te partneren. Houd er wel rekening mee dat sommige oefeningen een partner nodig hebben. Er wordt tijdens de training alleen sporadisch doorgewisseld en je danst dus voornamelijk met je eigen partner of alleen.

Trainingsruimte

Naast de wedstrijdtraining op woensdag, kun je ook wekelijks op vrijdag gebruik maken van de dansstudio in het USC om zelfstandig te trainen.

WedstrijdCie

De WedstrijdCie helpt nieuwe dansers om te beginnen met wedstrijddansen. Ben je geïnteresseerd om fanatieker te dansen en ben je benieuwd hoe je daar het beste mee kunt beginnen? Neem gerust contact op met de commissie.

Nog geen lid? Neem dan contact op met het bestuur.