Lessen AmsterDance

Vanaf woensdag 25 april gaat AmsterDance eigen lessen organiseren. Deze lessen zullen gehouden worden van 19:00 tot 20:00 in studio 2 van het USC universum. In deze lessen zullen we niet alleen nieuwe figuren aanleren maar gaan we ook dieper in op de nieuwe figuren en figuren die al besproken zijn om zo ook wat meer techniek te behandelen. De lessen zullen voor gevorderen en minder gevorderden aantrekkelijk zijn. Dus ook als je net brons hebt afgerond kan je deze lessen volgen.

De lessen gaan gegeven worden door Charda Stuivenberg in samenwerking met Dirk van Veen. Als jullie interesse hebben om deze lessen te volgen houd dan facebook in de gaten of schrijf je nu in via deze link.

Met dansende groetjes,

Bestuur 6

Lieve leden,

Na het ontzettend leuke gala, zijn we weer opzoek naar nieuwe commissie leden!
Met de volgende link kan je hier inschrijven voor een commissie. Of stuur een berichtje naar de toezichthouder van desbetreffende commisie:
– KnuffelCupCie: Marjolein
– VakanCie: Thomas
– EindfeestCie: Erik

met Dansende groetjes,
Bestuur 6

Gala

9 th of February we are hosting our gala. So put on your tuxedo or your beautiful bond-girl dress! And join us for a cocktail (Shaken not stirred) and a dance at our gala!
Tickets are available here.

 

You can not do any ballroom or latin dance? But you would love to join our party? No problem. We are giving a beginners workshop on 7th of February. Click  here to see the event info. For more information you can mail to:  sdv.amsterdance@gmail.com.

Hoogtepunten van september

Het is weer een drukke maand geweest! Op de eerste woensdag was het weer gezellig vrijdansen. Samen met iedereen konden we al dansend weer bijkletsen en verhalen uitwisselen over alles wat is voorgevallen in de vakantie.

En als dat nog niet genoeg was, was er zondags ook meteen een danscafé! Zodat iedereen die de eerste vrijdansavond gemist had alsnog een dansje kon doen. En niet alleen het dansen, wat na zo lang stilzitten in de vakantie, weer als vanouds goed voelt. Ook de taarten waren weer heerlijk.

De maand september is ook de maand van de bestuurswissel. Na een geweldig en druk jaar is het tijd voor bestuur 5 om de taken over te dragen. Er is afscheid genomen van Kendra, Sylvia, Philine, Fréderique en Brechje. Het stokje is tijdens de ALV overgedragen aan Maudi, Thomas, Erik, Mitch en Marjolein. Wij zullen er dit jaar weer een mooi en swingend jaar van maken. Bedankt bestuur 5 voor alle goede zorgen!

De maand is niet compleet zonder leuke workshops. Deze keer hebben we de workshop Spaanse dans gehad. Waar we weer een hele nieuwe dans hebben geleerd. Voor deze dans hebben we al onze lichaamsdelen moeten gebruiken. Want dansen doe je natuurlijk niet alleen met je voeten. Een uitdaging was het zeker, maar we zijn trots op het resultaat en vooral de inzet!

Nieuw dansseizoen!

Dag allemaal! Aankomende september begint SDV AmsterDance weer met een geheel nieuw seizoen van dansplezier! Wij zouden het heel leuk vinden als je (weer) lid wordt! Je kunt je hier inschrijven om lid te worden van SDV AmsterDance. Wil je nu ook reguliere lessen volgen naast ons aanbod van vrijdansen, workshops en technieklessen? Schrijf je dan ook in voor lessen aan het USC Amsterdam op het Science Park: https://usc.uva.nl/sport/stijldansen/
Tot gauw!

Introductieweken

Beste iedereen,
SDV AmsterDance mag tijdens de introductieweken van de HvA, UvA en de VU aanwezig zijn voor workshops, flyeren en verdere promotie van onze geweldige vereniging! We vragen dan ook of jullie ons hierbij willen helpen! Je kunt je aanmelden door op dit formulier de activiteiten aan te kruisen waarbij je wilt helpen.
Alvast super bedankt!
Quick, quick….? SLOW!

Nieuw rekeningnummer

Beste iedereen,

Met veel dank aan onze penningmeesteres hebben wij een nieuw rekeningnummer!
NL71INGB0007599856 t.n.v. SDV AmsterDance

Pas het rekeningnummer snel aan in je contacten of schrijf het ergens op als je wat naar ons over gaat maken!

Groetjes het B(ank)estuur 5