Kerst-wedstrijden zondag 16 december

Komende zondag (16 december) vinden twee stijldanswedstrijden plaats: de NDO KerstCup in Reeuwijk en de NADB Christmas Challenge Trophy (CCT) in Oldenzaal. Aan beide wedstrijden doen veel AmsterDance dansparen mee, dus je bent zeker niet alleen!

De Nederlandse Danssport Organisatie (NDO) organiseert de Kerst Cup in Reeuwijk. Naast de ‘gewone’ wedstrijdklassen Pre-Amateurs (debutanten), Amateurs en Masterclass (kledingklasse) hebben ze ook een speciale klasse voor beginners die minder dan een jaar dansen: clublesklasse. Ook hebben ze dit keer een open wedstrijd ballroom en basic rumba, waarbij paren uit alle klasses tegen elkaar dansen, wat altijd voor spannende uitslagen zorgt.

De Nederlandse Algemene Dansport Bond (NADB) organiseert één van de leukste NADB wedstrijden van het jaar, namelijk de Christmas Challenge Trophy in Oldenzaal! Dan denk je, Oldenzaal, wat moet ik nou helemaal daar? Nou, traditioneel is de CCT de best bezochte wedstrijd van het seizoen, naast het NK, ondanks de afgelegen locatie. Dit vanwege de geweldige sfeer, veel mensen en leuke muziek (traditioneel de jive die wordt gedanst op “All I need for Christmas”). De mooie dansschool Rouwhorst is helemaal in kerstsfeer, de kerstman komt langs en als je eerste wordt in je klasse win je ook nog eens een schattige knuffelbeer met kerstmuts dit jaar!
Daarnaast zijn er nog heel veel andere studentendansers en de traditie leert dat die allemaal voor elkaar juichen.

Praktische informatie

Wil je langs komen of zelfs meedoen? Neem dan contact op met Wouter Smit (mobiel, of voorzitter@sdvamsterdance.nl), Niek Koopmeiners, of Philine van Vliet

NDO

Dagrooster: Timetable (nieuw tab)

Locatie: Zalencentrum “De Brug”, Dunantlaan 1, 2811 CA Reeuwijk

NADB

Dagrooster: Timetable (nieuw tab)

Locatie: Rouwhorst Dance & Partycentrum, Ootmarsumsestraat 9, 7572 AA Oldenzaal