Hoogtepunten van september

Het is weer een drukke maand geweest! Op de eerste woensdag was het weer gezellig vrijdansen. Samen met iedereen konden we al dansend weer bijkletsen en verhalen uitwisselen over alles wat is voorgevallen in de vakantie.

En als dat nog niet genoeg was, was er zondags ook meteen een danscafé! Zodat iedereen die de eerste vrijdansavond gemist had alsnog een dansje kon doen. En niet alleen het dansen, wat na zo lang stilzitten in de vakantie, weer als vanouds goed voelt. Ook de taarten waren weer heerlijk.

De maand september is ook de maand van de bestuurswissel. Na een geweldig en druk jaar is het tijd voor bestuur 5 om de taken over te dragen. Er is afscheid genomen van Kendra, Sylvia, Philine, Fréderique en Brechje. Het stokje is tijdens de ALV overgedragen aan Maudi, Thomas, Erik, Mitch en Marjolein. Wij zullen er dit jaar weer een mooi en swingend jaar van maken. Bedankt bestuur 5 voor alle goede zorgen!

De maand is niet compleet zonder leuke workshops. Deze keer hebben we de workshop Spaanse dans gehad. Waar we weer een hele nieuwe dans hebben geleerd. Voor deze dans hebben we al onze lichaamsdelen moeten gebruiken. Want dansen doe je natuurlijk niet alleen met je voeten. Een uitdaging was het zeker, maar we zijn trots op het resultaat en vooral de inzet!