Guided Practice

Met nog maar één week te gaan tot het volgende afdansen zal er deze woensdag de mogelijkheid zijn je uitgebreid voor te bereiden. Zowel de vaste cursusdocenten Charda en Dirk als gastdocent Ania Niedbal -bekend van de techniekworkshops- zullen aanwezig zijn om bij jullie de puntjes op de ‘i’ te zetten terwijl jullie dansen. Er zal zowel ballroom- als latin muziek zullen worden gespeeld. Het is aan te raden om samen met een partner te komen, maar solo-oefenen is ook mogelijk. Voor niet-afdansers is dit een mooie gelegenheid om zowel je danstechniek -als figuren te verbeteren!

Ania Niedbal doceerde bij ons eerder de Ballroom techniekworkshops “Grondslag en Beweging” en “Techniekles Quickstep”. Zij is geboren in Szczecin, Polen en heeft als stijldanser haar diploma dansinstructrice gehaald bij de Poolse Academie voor Sport. In Nederland danst zij met haar partner Tomasz in de hoogste Nederlandse klasse, waar zij verschillende kampioens- en vice-kampioenstitels hebben gewonnen en op internationale wedstrijden komen zij uit voor Nederland.

De oefenavond vindt plaats in Studio 2 van Sportcentrum Universum van 21:00 tot 23:00 uur. Toegang is gratis voor leden en kost €3 voor niet-leden.