Guided Practice met Rick van Maanen

Deze woensdag zullen we tijd besteden aan onze techniek door middel van een guided practice.

Bij een guided practice kun je geholpen worden met al je vragen over dansen. De les draait dus volledig om ons AmsterDancers! In tegenstelling tot een normale techniek workshop is er hier ruimte om te werken aan specifieke punten waarop je jezelf graag wilt verbeteren.

Rick van Maanen komt 30 januari helemaal vanuit het noorden van het land naar Amsterdam om ons een guided practice te geven. Naast dat Rick zelf alle 10 de dansen danst is hij actief bezig met lesgeven en organiseren van trainingsdagen voor debutanten. Ook deelt hij zijn liefde voor dansen met een initiatief #sharethelovefordance waarvoor hij verschillende activiteiten onderneemt waaronder videoclips, lesgeven in de Amsterdam ArenA, televisieprogramma DanceDanceDance en verschillende demo’s. Dit initiatief is gestart om aan de wereld te laten zien hoe mooi onze sport is.

Iedereen kan gewoon komen. Als je goed voorbereid naar de guided practice komt en voor jezelf op een rijtje hebt wat je brandende vragen zijn dan kun je er het meeste uit halen!

De workshop vindt plaats in Studio 2 van Sportcentrum Universum van 21:15 tot 23:00. Toegang is gratis voor leden en kost €3 voor niet-leden.