De AmsterDance activiteiten zoals je die op de website vindt worden beheerd via een aantal Google Calendar agenda’s. Deze agenda’s zijn publiek en je kunt ze dus importeren in jouw eigen agenda, zoals bijvoorbeeld je Google-account. Op die manier kun je de AmsterDance activiteiten direct in je eigen agenda-app zien.

Hoe dit precies werkt vind je op deze support-pagina van Google. De samenvatting staat ook hieronder beschreven.

Andere agenda-apps
Dit is ook mogelijk voor andere agenda-apps dan Google Calendar. De links onderaan de pagina zijn publieke links naar iCal bestanden. Gebruik Google om uit te vinden hoe je deze kunt importeren of vraag het bestuur om hulp.

Let op! Wil je de Engelse variant van de evenementen zien? Switch dan met de taalvlag in het hoofdmenu naar de Engelse pagina.

Importeren in Google Calendar

Gebruik je Google Calendar? Volg dan onderstaande stappen voor elke agenda die je wilt toevoegen.
N.B. Dit werkt alleen op een computer. Op een mobiele telefoon kun je geen agenda’s toevoegen. In je mobiele Calendar app zal de agenda na het toevoegen wel verschijnen.

  1. Open Google Agenda op je computer.
  2. Klik aan de linkerkant naast ‘Andere agenda’s’ op Toevoegen -> Via URL.
  3. Geef het adres van de agenda in het betreffende veld op.
  4. Klik op Agenda toevoegen. De agenda wordt aan de linkerkant weergegeven onder ‘Andere agenda’s’.

De agenda-codes

De volgende agenda’s kun je gebruiken. Selecteer de hele tekst in het blok wanneer je de URL kopieert.

  • De AmsterDance Verenigingsagenda
    Alle activiteiten van de vereniging, behalve de vaste lessen. Bijvoorbeeld de wekelijkse workshops op verenigingsavonden, gala, danscafés en ALV’s.
https://calendar.google.com/calendar/ical/sdvamsterdance.nl_0m2sh30sj6csvhr7hcckdtubu4%40group.calendar.google.com/public/basic.ics
  • De AmsterDance lessen
    Deze agenda bevat de lessen van AmsterDance.
https://calendar.google.com/calendar/ical/sdvamsterdance.nl_pecevd8tajfqb29lup47rjvkmo%40group.calendar.google.com/public/basic.ics