Op vrijdag 7 februari vindt het jaarlijkse AmsterDance Gala plaats, deze keer in de majestueuze Rode Hoed, een prachtige balzaal aan de Keizersgracht. Kom samen met ons genieten van ballroom, salsa en bachata op een onvergetelijke avond.

Kan je nog niet stijldansen? Geen probleem: aan het begin van de avond geeft AmsterDance een beginnerscursus, waar je de basis van twee dansen zal leren!

AmsterDance is dé studentendansvereniging van de mooiste stad van Nederland. Hou je van (stijl)dansen? Heb je zin in gezelligheid? Dan ben je aan het goede adres! Elk jaar organiseert AmsterDance een dansgala.

Naast dansen kun je ook gezellig een drankje doen bij de bar. Het AmsterDance Gala vindt plaats op 7 februari met thema Alice in Wonderland. Van 20:00 tot 00:30 uur kun je dansen op één van de mooiste locaties van het land, namelijk de Rode Hoed, midden in het hart van Amsterdam. Trek je mooiste jurk aan, zet een kroon op en durf een dansje met je King of Hearts!

Praktische Informatie

Voor meer informatie kun je ook terecht op Facebook!

Datum: 7 februari 20:00 tot 00:30 uur
Locatie: De Rode Hoed (Keizersgracht 102)
Thema: Alice in Wonderland
Dresscode: In thema, formeel, rood
Kaartjes: leden €15 / studenten, zusjes, introducées** €17,50 / externen €20
aan de deur € 2,50 duurder.

**Elk AmsterDance lid mag één introducée voor het kortingstarief meebrengen.

Reizen

Trein: Het gala is gelegen aan de Keizersgracht is 10 minuten lopen van Amsterdam Centraal Station. Er gaan de hele nacht lang regelmatig treinen naar onder andere Utrecht, Haarlem, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Delft and Amersfoort
Auto: Parkeren aan de gracht is duur. We raden daarom aan om de P+R Sloterdijk (Park and Ride) te gebruiken voor €1,-. Hiermee reis je gratis naar Centraal Station. Er gaan de hele nacht lang treinen terug naar Sloterdijk.

Als je ’s nachts niet wilt of niet kunt terugreizen, kunnen we een overnachting regelen. Stuur daarvoor een mailtje naar gala@sdvamsterdance.nl.

Aanmelden Queen of Hearts Gala

Inmiddels zitten we op minder dan 3 uur voor het gala, zodoende hebben we online de verkoop gesloten. Wel zijn er nog kaarten verkrijgbaar aan de deur. Je kunt via je bank-app met iDeal betalen of eventueel zelfs met contanten.. Tot vanavond!