
Het was een fantastische avond. Binnenkort komen hier foto’s en andere informatie
Beginnersworkshop Introducés
Woensdag 15 maart, 21:30-23:00
Beginnersworkshop voor introducés
USC Universum
Aanmelden vooraf is niet nodig.
Programma
Vrijdag 17 maart
18:00 – Galadiner (Pizza Mangia & Wine da Antonio Centrum, Vijzelgracht 33)
20:00 – Start Gala (De Duif, Prinsengracht 756)
20:30 – 21:15 – Workshop
21:45 – Deuren sluiten
22:30 – Demo
00:30 – Einde (afterparty)
Tickets
Early Birds
Er zijn 50 Early Bird tickets beschikbaar.
– Leden / Zusterverenigingen: €12,50
– Externen: €15
Algemene Voorverkoop
De overige kaarten gelden tegen het reguliere tarief:
– Leden / Zusterverenigingen: €15
– Externen: €17,50
Late Bird en deur (vanaf 13 maart)
Tickets in de laatste week voor het gala en aan de deur zijn €20 voor zowel leden als externen.
Galadiner
Om 18:00 uur is er een diner vooraf aan het gala. Het diner kost €25. Je kunt na je aanmelding je menukeuze doorgeven.
Aanmelden voor het galadiner kan tot en met zondag 12 maart.
Menu
- Raviolo Fritto: gefrituurde raviolo pasta met burrata crème (vega)
- Crocche’ Napoletano: aardappel, ei, mozzarella, parmezaanse kaas, broodkruimels (vega)
- Pizza Margherita: basilicum, fior di latte kaas, extra vierge olijfolie (vega)
- Pizza Quattro Formaggi: fior di latte kaas, Gorgonzola, caciocavallo fondue kaas, Parmezaanse kaas (vega)
- Pizza Orto Vegetariano: fior di latte kaas, seizoensgroenten (vega)
- Vegan pizza Orto Vegetariano: seizoensgroenten (vegan)
- Pizza Capricciosa: basilicum, fior di latte kaas, salami, ham, artisjok, zwarte olijven (vlees)
- Parmigiana di Melanzane: aubergine, fior di latte kaas, basilicum, Parmezaanse kaas (vega)
- Huisgemaakte Tiramisù: eigeel, suiker, koekjes, koffie, bittere cacao (vega)
- Scazzuoppoli: gefrituurd deeg, suiker, kaneel, nutella (vega)
Beginnersworkshop voor Introducés
Nog nooit een stap op de dansvloer gezet? Op woensdag 15 maart van 21:30 tot 23:00 is er
een gratis beginners les op het USC Universum, Science Park 306, Amsterdam.
Aanmelden vooraf is niet nodig.