Kandidaatsbestuur 9!

Hallo allemaal! Het nieuwe kandidaatsbestuur van AmsterDance is bekend! We zijn blij te mogen vertellen dat wij het 9de bestuur van AmsterDance worden. Hieronder stellen wij ons kort voor.

Fleur Hessing – Voorzitter

Ik ben Fleur, 19 jaar en geboren en getogen in Amsterdam. Ik studeer Latijns-Amerikaanse studies aan de UvA. Aan het begin van dit studiejaar ben ik bij AmsterDance gegaan. Inmiddels maak ik altijd een danspasje als ik over straat loop. Ik kijk er naar uit om me dit jaar in te zetten voor AmsterDance en proost op een goed jaar.

Sharina Vermeulen – Secretaris

ik ben Sharina, 21 jaar en ben momenteel bezig mijn bachelor geneeskunde af te ronden. Ik ben sinds september lid van AmsterDance en heb in het afgelopen jaar een grote voorliefde voor stijldansen ontwikkeld. Ik kijk nu al uit naar weer een jaar vol leuke dansjes, feestjes en gezellige activiteiten bij de vereniging!

Sanne van Weelderen – Penningmeester

Hoi lieve dansers! Ik ben Sanne, 22 jaar en studeer geneeskunde aan de VU. Ik dans sinds mijn jeugd, dus toen ik in Amsterdam ging studeren was het vanzelfsprekend dat ik lid werd bij AmsterDance. Ik loop nu bijna twee jaar rond bij de vereniging en heb het heel erg naar mijn zin tijdens het dansen of in commissies. In de afgelopen jaren is naast stijldansen ook mijn liefde voor salsa en bachata gegroeid. Ik heb veel zin om me het komende jaar in te zetten voor deze mooie vereniging!

Koen Oostinga – Commissaris Interne Zaken

Ik ben Koen, 21 jaar, woonachtig in Diemen en ik ben bezig om mijn bachelor Future Planet Studies met een major in Scheikunde af te ronden. Ik houd ontzettend veel van stijldansen sinds ongeveer 9 maanden geleden. Ik kijk ontzettend uit naar het komende en uiteraard weer supergezellige jaar bij deze topvereniging!