AmsterDance is meer dan alleen dansen! Ook nu we allemaal thuis zitten, zijn onze commissies een leuke manier om nieuwe vrienden te maken en toch nog met AmsterDance bezig te kunnen blijven. En wanneer het weer mag, kan je op verenigingskosten samen met je commissie een leuke teambuildingsactiviteit doen! Lijkt het jou leuk om één (of meerdere) van onze commissies te versterken? Schrijf je dan nu in! Voor verdere vragen kan je altijd contact opnemen met intern@sdvamsterdance.nl.

Commissie-aanmeldingen

1 Gegevens
2 Commissies

AlmanakCie
Wil jij aan de slag voor de tweede editie van de AmsterDance almanak? Vereeuwig jij dit bijzondere jaar in een gebonden boek waar iedereen later nog op terugkijkt? Ben jij goed met de pen en grafisch ontwerp? Schrijf je dan in voor de AlmanakCie!


CompetiCie
Ben jij al een ervaren wedstrijddanser of ben je pas net begonnen? De CompetiCie helpt AmsterDancers klaar te stomen voor de wedstrijden die gaan komen na coronatijd! Ben jij altijd bezig je dansen te verbeteren? Wil je ervoor zorgen dat AmsterDancers een platform hebben om alles met betrekking tot wedstrijddansen te kunnen leren? Wil je online workshops organiseren of straks weer fysieke techniekworkshops en finaletrainingen? Kom dan bij de CompetiCie!


GalaCie
Wil jij een prachtig galadiner voor AmsterDance organiseren? Kom dan bij de GalaCie! Rond de zomer organiseert de GalaCie een echt galadiner waar je in je chique outfit kan genieten van een heerlijk diner.


MusiCie
Maak jij altijd de beste playlists? Dan heeft de MusiCie jou nodig! Bij de MusiCie maak je de muzieklijsten voor vereniging, voeg je nieuwe muziek toe aan onze muziek database, en zorg je dat ons Spotify account mooi op orde is. Ook krijg je hier de kans om meer te leren over (dans-)muziek, of juist om je kennis met anderen te delen! Klinkt dit jou als muziek in de oren? Kom dan bij de MusiCie!


PromoCie
Ben jij een echte social media fanaat en hou je je graag bezig met marketing en promotie? Kom dan bij de PromoCie! Als PromoCie werk je samen met het bestuur om AmsterDance bekender te maken onder studenten. Je hier op veel manieren aan bijdragen, bijvoorbeeld met social media posts, promotie van de activiteiten en door plannen te maken voor het vergroten van de zichtbaarheid van AmsterDance. Als je graag creatief bezig bent kan je hier al je creativiteit op loslaten! Een mega leerzame en leuke ervaring dus, die juist nu heel belangrijk is!


RedakCie
Als RedakCie houd jij de vereniging op de hoogte van het laatste nieuws met de verenigingskrant! De Krent verschijnt een aantal keer per jaar en staat vol met leuke verhalen over dansen en de vereniging. Hou jij van schrijven en lijkt het je leuk om iedereen in coronatijd up-to-date te houden? Meld je dan aan voor de RedakCie!