Je hebt een trainingsabonnement nodig om deel te nemen aan de wedstrijdtrainingen op woensdag en om gebruik te maken van de trainingsruimte op zondag.

Je koopt je trainingsabonnement onderaan deze pagina.

Voor wie

Iedereen die op zoek is naar een uitdaging en zijn dansen wil verbeteren kan meedoen. Je hoeft dus geen wedstrijden te dansen om mee te doen aan de wedstrijdtrainingen. Het is wel sterk aan te raden om in ieder geval alle basisdansen te kunnen voordat je meedoet. Dit zijn de Engelse wals, tango en quickstep en de chachacha, rumba en jive.

Je kunt deelnemen aan de wedstrijdtrainingen naast je reguliere cursus. Ben je niet van plan wekelijks mee te trainen, maar wil je wel zo nu en dan aanhaken? Dan kun je een strippenkaart kopen om tien keer mee te doen met een wedstrijdtraining of gebruik te maken van de trainingsruimte.

Partner
Let er wel op dat de trainingen ervan uitgaan dat je een partner hebt. Je kunt je per training aanmelden met een andere partner, dus je hoeft geen vaste partner te hebben. Kun je geen partner vinden? Neem dan contact op met het bestuur. Mogelijk kunnen zij je verder helpen.

Proeftrainen

Ben je lid en twijfel je of de wedstrijdtrainingen wat voor jou zijn? Je kunt dan twee keer meetrainen zonder het abonnement. Meld je hiervoor aan op de reserveringen-pagina. Ook in dat geval heb je een partner nodig.

Tarieven

Je koopt een abonnement voor het gehele jaar. Als je pas na de eerste cursusperiode instroomt, kun je het abonnement voor alleen het tweede semester kopen.

Ben je niet van plan wekelijks te trainen, maar wil je wel zo nu en dan meetrainen? Kies dan voor een strippenkaart om 10 keer mee te doen.

Het abonnement is per persoon. Je partner heeft een eigen abonnement of strippenkaart nodig.

Soort abonnementStudentenNiet-studenten
Trainingsabonnement heel jaar (sep – jun)€ 120€ 180
Trainingsabonnement tweede semester (feb – jun)€ 70€ 110
Strippenkaart* 10x€ 35€ 55
* De strippenkaart is alleen geldig tijdens het huidige seizoen