Galacursussen

Wil jij jouw leden laten stralen op het gala? Vraag dan naar onze cursus stijldansen! Wij zijn studentenstijldansvereniging AmsterDance, en wij bieden jullie de mogelijkheid om alle leden van jullie studie- of studentenvereniging te laten genieten van deze leuke en elegante dansstijl.

Stijldansen is een overkoepelende term voor tien verschillende dansen. Tijdens onze gala workshop zullen onze leden twee van deze dansen leren aan de deelnemers. Wij raden aan om de Engelse wals en de cha cha cha te leren. De Engelse wals is een rustige siervolle dans die goed past in het gala thema. De cha cha cha is een sexy vrolijke vierkwartsmaat dans en is daarom op vrijwel alle hedendaagse party muziek goed te dansen. In overleg kan er ook gekozen worden voor een van de volgende dansen: quickstep, tango, rumba of jive.

De kosten voor de cursus zijn € 40,- voor anderhalf uur en €35,- voor één uur. Wij vragen jullie zelf een locatie en muziekinstallatie te regelen. Mocht dit echter niet lukken, dan biedt AmsterDance tegen een meerprijs van € 20,- de mogelijkheid om op een zaterdag een locatie voor jullie te regelen. De muziek voor tijdens de cursus verzorgen wij zelf en als afsluiter overhandigen wij jullie een lijst met muziek samples om in de toekomst te gebruiken. Spreekt deze deal jou aan? Laat van je horen, mail naar sdv.amsterdance@gmail.com.

1.5 uur   €40,-
1 uur   €35,-

Voor de galacursus kan je naar het form hieronder om een formulier in te vullen.