Commissies

Omdat het bestuur niet alles tegelijk kan organiseren zijn er enkele commissies in het leven geroepen om ze daarmee te helpen. Dit zijn de de GalaCie, de EindfeestCie, de KnuffelCupCie, de CursusCie en de IntroducCie . Lijkt het jou leuk om één van deze commissies te versterken? Geef je op met het het volgende formulier: commissieformulier  of stuur dan vooral een mailtje naar sdv.amsterdance@gmail.com! Zie onderaan voor de commissie-vacatures.


GalaCie

AmsterDance nodigt leden en zusjes verenigen één keer per jaar uit om op een spetterend Gala de hele avond te dansen. Meestal vindt dit feest plaats rond december/januari – en jij kunt dit organiseren! Je gaat met de mede-commissieleden naar een leuke locatie zoeken, je verzint een glamoureus thema en nog veel meer! We hebben in de afgelopen jaren niet alleen in de Westerkerk een gemaskerd bal gehad, maar ook al in ruige Burlesque sfeer gedanst. Zorg dat je je nette galajurk of pak klaar hebt liggen en ga aan de slag!


EindfeeCie

Een enthousiaste groep AmsterDancer´s organiseert elke zomer rond juni het grote Eindfeest ter afsluiting van het verenigingsjaar. In deze commissie mag je helemaal je creativiteit gebruiken om een spetterend feest te maken. Er zijn geen grenzen opgelegd aan je themakeuze; in eerdere jaren werden o.a. gebruikt “The roaring 20´s”, “Disney”, “Hippies vs. Hipsters”.


KnuffelCupCie

De KnuffelCup is een vriendschappelijke wedstrijd voor beginnende dansers, die door vrolijke en gedreven leden eind april wordt georganiseerd. Op dit toernooi worden knuffels uitgedeeld – zowel in pluche – als ook in omhelsingsvorm. Als jij een lief en knuffelbaar lid bent is dit de ideale commissie. Het wordt aangeraden – maar het is niet noodzakelijk – om wedstrijdervaring (ETDS of NTDS kan ook) te hebben of minimaal een keer de KnuffelCup bezocht te hebben in het verleden om een beeld van de opzet te hebben.   


CursusCie

De CursusCie wordt heel actief begeleid door de toegewezen toezichthouder van het bestuur. Gezien ook niet-dansverenigingen gala’s organiseren, biedt SDV AmsterDance tegen een kleine prijs Gala Cursussen aan. Als een aanvraag binnenkomt van een vereniging worden er “Instructeurs” gezocht voor een bepaalde groep gedurende het hele jaar. Als je liever flexibel wilt zijn in je commissiewerk, al een ervaren danser of danseres bent en er van houdt om dansen aan beginners uit te leggen is dit absoluut de commissie voor jou!


IntroducCie

Met het begin van ieder studiejaar komen er een hoop nieuwe studenten langs bij de intreeweken van universiteiten maar zeker ook bij de verenigingen. Om al deze mensen enthousiast te maken voor stijldansen zijn leden nodig die vrolijk, open en energiek zijn! Promoot de vereniging en het stijldansen in tijdens de Intreeweek van de UvA eind augustus, de VU en de HvA doen ook mee. Gedurende het jaar is het natuurlijk ook geweldig als jij met spontane promotieplannen komt zoals bijvoorbeeld een flashmob.


WERVEN

Galacie
Gezocht: Enthousiaste AmsterDancers die het gala van 2017/2018 tot een succes kunnen maken!
Droom jij al jaren van een mooi Gala? Of heb je wel een gala op school gehad maar was het absoluut geen succes en denk jij dat je het beter kan? Of misschien heb jij al wel vaker onze gala’s meegemaakt en ben jij vastbesloten de voorgaande jaren te overtreffen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!
Het jaar is net begonnen, maar het gaat alweer razendsnel. Daarom zijn wij op zoek naar leden voor de GalaCie, die het AmsterDance Gala tot een succes kunnen maken. Je bedenkt het thema, de muziek, de zaal en alles eromheen. Laat je eigen creativiteit de vrije loop of zet je organisatie skills in om het zo goed mogelijk te laten verlopen.
Heb je nog nooit iets dergelijks georganiseerd? Geen zorgen! Er zijn witboeken en bovendien is er iemand uit het bestuur als aanspreekpunt aangewezen.
Geef je dus vooral op voor de GalaCie in het formulier. Bij vragen stuur een appje naar Maudi of mailtje naar sdv.amsterdance@gmail.com of spreek iemand van het bestuur even persoonlijk aan!

(B)actcie
Wil jij graag iets doen binnen de vereniging, maar wil je niet per se iets dansgerelateerd organiseren? Of houd je gewoon ontzettend van bakken? Dan is dit de perfecte commissie voor jou! Wij zoeken nog mensen voor de (B)actCie, die als taak op zich willen nemen om een aantal leuke niet-dansgerelateerde activiteiten te organiseren voor dit gehele jaar. En daarnaast ga je gezellig samen taarten/koekjes/cakes bakken voor de danscafés, die door AmsterDance georganiseerd worden.
Dus vul snel het inschrijfformulier en als je nog vragen hebt kun je die gerust stellen aan Thomas de Groot of stuur een mailtje naar sdv.amsterdance@gmail.com.

RedaCie
WAT? Bestuur 6 van AmsterDance wil een krantje gaan oprichten (naar aanleiding van inspiratie uit de ideeënbox). Het gaat om een krantje met meerdere rubrieken die 3-4x per jaar voor de leden wordt uitgegeven. In deze commissie gaan jullie kijken naar hoe deze krant te realiseren, financieren en in te richten. Jullie mogen zelf met input komen van rubrieken.
WIE? De krantcie is op zoek naar commissieleden. Heb jij een talent voor leuke stukjes schrijven, een oog voor fotografie of een oog voor detail? En vind je het leuk om daarover te sparren (aka vergaderen) met je mede leden?  Dan is deze commissie wat voor jou!
WAAR? Meldt je aan via het volgende inschrijfformulier
NB: Wil je geen commissielid zijn maar wel een heel goede input hebben voor de krant dan horen wij dat graag in onze ideeenbox. Mocht je andere bijdrage willen leveren aan de krantcie dan horen we dat ook graag via sdv.amsterdance@gmail.com.

WedstrijdCie
De WedstrijdCie gaat in samenwerking met het bestuur meer aandacht geven aan het wedstrijddansen. Het is de bedoeling dat de mensen die wedstrijden dansen of willen gaan dansen ook verder kunnen bij AmsterDance. De commissie is vrij om bijvoorbeeld bootcamps of make-up workshops te geven, mits dit ook voor de gevorderde dansers, die geen wedstrijden dansen, aantrekkelijk blijft. Wij willen hierbij vooral iets extra’s aanbieden voor onze leden die al meer gevorderd zijn en leden die graag willen starten met wedstrijden dansen een groep aan te bieden die ze daarmee kan helpen.
Maar nu zoeken wij ook mensen die het leuk vinden om in deze wedstrijdCie te gaan.
Ben jij zelf een wedstrijd danser of gevorderd danser en wil je nog graag in een commissie, meldt je dan snel aan voor de wedstrijdCie en dan gaan we er voor zorgen dat we met z’n alle nieuwe dansers verder helpen dan de standaard lessen.
Geef je op via dit formulier. Of stuur een mailtje naar: sdv.amsterdance@gmail.com!