Commissies

Omdat het bestuur niet alles tegelijk kan organiseren zijn er enkele commissies in het leven geroepen om ze daarmee te helpen. Dit zijn de de GalaCie, de EindfeestCie, de KnuffelCupCie, de CursusCie en de IntroducCie . Lijkt het jou leuk om één van deze commissies te versterken? Stuur dan vooral een mailtje naar sdv.amsterdance@gmail.com !


GalaCie

AmsterDance nodigt leden en zusjes verenigen één keer per jaar uit om op een spetterend Gala de hele avond te dansen. Meestal vindt dit feest plaats rond december/januari – en jij kunt dit organiseren! Je gaat met de mede-commissieleden naar een leuke locatie zoeken, je verzint een glamoureus thema en nog veel meer! We hebben in de afgelopen jaren niet alleen in de Westerkerk een gemaskerd bal gehad, maar ook al in ruige Burlesque sfeer gedanst. Zorg dat je je nette galajurk of pak klaar hebt liggen en ga aan de slag!


EindfeeCie

Een enthousiaste groep AmsterDancer´s organiseert elke zomer rond juni het grote Eindfeest ter afsluiting van het verenigingsjaar. In deze commissie mag je helemaal je creativiteit gebruiken om een spetterend feest te maken. Er zijn geen grenzen opgelegd aan je themakeuze; in eerdere jaren werden o.a. gebruikt “The roaring 20´s”, “Disney”, “Hippies vs. Hipsters”.


KnuffelCupCie

De KnuffelCup is een vriendschappelijke wedstrijd voor beginnende dansers, die door vrolijke en gedreven leden eind april wordt georganiseerd. Op dit toernooi worden knuffels uitgedeeld – zowel in pluche – als ook in omhelsingsvorm. Als jij een lief en knuffelbaar lid bent is dit de ideale commissie. Het wordt aangeraden – maar het is niet noodzakelijk – om wedstrijdervaring (ETDS of NTDS kan ook) te hebben of minimaal een keer de KnuffelCup bezocht te hebben in het verleden om een beeld van de opzet te hebben.   


CursusCie

De CursusCie wordt heel actief begeleid door de toegewezen toezichthouder van het bestuur. Gezien ook niet-dansverenigingen gala’s organiseren, biedt SDV AmsterDance tegen een kleine prijs Gala Cursussen aan. Als een aanvraag binnenkomt van een vereniging worden er “Instructeurs” gezocht voor een bepaalde groep gedurende het hele jaar. Als je liever flexibel wilt zijn in je commissiewerk, al een ervaren danser of danseres bent en er van houdt om dansen aan beginners uit te leggen is dit absoluut de commissie voor jou!


IntroducCie

Met het begin van ieder studiejaar komen er een hoop nieuwe studenten langs bij de intreeweken van universiteiten maar zeker ook bij de verenigingen. Om al deze mensen enthousiast te maken voor stijldansen zijn leden nodig die vrolijk, open en energiek zijn! Promoot de vereniging en het stijldansen in tijdens de Intreeweek van de UvA eind augustus, de VU en de HvA doen ook mee. Gedurende het jaar is het natuurlijk ook geweldig als jij met spontane promotieplannen komt zoals bijvoorbeeld een flashmob.