Finale training

Finaletraining voor elke student-danser die graag samen met de vereniging traint! Zowel ervaren dansers als beginners zijn welkom.
Deze training wordt georganiseerd door de WedstrijdCie van AmsterDance. Alweer de 3e in een reeks, om iedereen die geïnteresseerd is op wedstrijden voor te bereiden en wedstrijddansers extra trainingen en oefen mogelijkheden te bieden.
Bekijk het Facebook evenement voor meer informatie en meld je aan via het formulier.


Wij zoeken een voorzitter, secretaris, penningmeester, commissaris dans en commissaris PR.

Op onze FB-pagina kan je kort lezen wat deze functie inhouden.

Ben je nu je hebt kunnen lezen wat de bestuursleden allemaal doen geïnteresseerd? Maar toch nog wat vragen of wil je graag je interesse aan ons laten weten? Of geen facebook?
Kom naar onze bestuurslunch 26 mei! Er zijn lekkere broodjes beschikbaar, en de kans om met het gehele bestuur te praten. Indien geïnteresseerd kan je aansluitend bij onze vergadering zitten.
https://www.facebook.com/events/235794163858826/

Het jaar vliegt voorbij en bestuur 6 is daarom alweer op zoek naar bestuur nummer 7!
Waarom zou je bestuur worden? Ten eerste is een bestuursjaar een ontzettend leuke en goede ervaring. Je raakt betrokken bij de vereniging en de leden, leert contacten opdoen, organiseren en leiding nemen over een vereniging. Het staat bovendien om die redenen ook heel goed op je cv. Je leert in een jaar bestuur vaardigheden waar je je hele leven profijt van houdt. Natuurlijk kost het wat tijd, maar in tegenstelling tot veel grotere verenigingen kun je het prima combineren met een studie en zelfs ernaast werken en dansen etc.
Ben jij AmsterDancer en geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar bestuur@sdvamsterdance.nl of een berichtje via facebook of app naar een van de huidige bestuursleden. Natuurlijk kun je dan ook al je vragen bij ons kwijt.
De komende week zullen wij per functie een kleine update geven over wat die inhoudt, zodat je kunt kijken wat mogelijk bij jou past!

Hoogte punten van april!

De eerste workshop van de maand hebben we een mooie samba choreografie geleerd.
Samen met Dirk van Veen hebben de gehele choreo geleerd die normaal in de zilver lessen gegeven worden.

Deze maand was het ook weer tijd voor de KnuffelCup. Het is alweer de 4e keer dat we deze wedstrijd organiseren. Het was een prachtig geslaagde vriendschappelijke wedstrijd waarin de jury weer versteld stond van het talent van al deze dansers. Iedereen heeft kunnen genieten van alle goede dansers met hun prachtige quicksteps and jives. Deze keer werd de wedstrijd in thema boerderijdieren gehouden, en mocht iedereen weer met prachtige knuffels naar huis.

SDV AmsterDance heeft één van de project plus awards binnengehaald. Met dit bedrag mag AmsterDance wedstrijdkleding aanschaffen voor de wedstrijddansers van SDV AmsterDance. Zodat we beter op de kaart komen bij de wedstrijdparen rond Amsterdam.

Lessen AmsterDance

Vanaf woensdag 25 april gaat AmsterDance eigen lessen organiseren. Deze lessen zullen gehouden worden van 19:00 tot 20:00 in studio 2 van het USC universum. In deze lessen zullen we niet alleen nieuwe figuren aanleren maar gaan we ook dieper in op de nieuwe figuren en figuren die al besproken zijn om zo ook wat meer techniek te behandelen. De lessen zullen voor gevorderen en minder gevorderden aantrekkelijk zijn. Dus ook als je net brons hebt afgerond kan je deze lessen volgen.

De lessen gaan gegeven worden door Charda Stuivenberg in samenwerking met Dirk van Veen. Als jullie interesse hebben om deze lessen te volgen houd dan facebook in de gaten of schrijf je nu in via deze link.

Met dansende groetjes,

Bestuur 6

Gala

9 th of February we are hosting our gala. So put on your tuxedo or your beautiful bond-girl dress! And join us for a cocktail (Shaken not stirred) and a dance at our gala!
Tickets are available here.

 

You can not do any ballroom or latin dance? But you would love to join our party? No problem. We are giving a beginners workshop on 7th of February. Click  here to see the event info. For more information you can mail to:  sdv.amsterdance@gmail.com.

Hoogtepunten van september

Het is weer een drukke maand geweest! Op de eerste woensdag was het weer gezellig vrijdansen. Samen met iedereen konden we al dansend weer bijkletsen en verhalen uitwisselen over alles wat is voorgevallen in de vakantie.

En als dat nog niet genoeg was, was er zondags ook meteen een danscafé! Zodat iedereen die de eerste vrijdansavond gemist had alsnog een dansje kon doen. En niet alleen het dansen, wat na zo lang stilzitten in de vakantie, weer als vanouds goed voelt. Ook de taarten waren weer heerlijk.

De maand september is ook de maand van de bestuurswissel. Na een geweldig en druk jaar is het tijd voor bestuur 5 om de taken over te dragen. Er is afscheid genomen van Kendra, Sylvia, Philine, Fréderique en Brechje. Het stokje is tijdens de ALV overgedragen aan Maudi, Thomas, Erik, Mitch en Marjolein. Wij zullen er dit jaar weer een mooi en swingend jaar van maken. Bedankt bestuur 5 voor alle goede zorgen!

De maand is niet compleet zonder leuke workshops. Deze keer hebben we de workshop Spaanse dans gehad. Waar we weer een hele nieuwe dans hebben geleerd. Voor deze dans hebben we al onze lichaamsdelen moeten gebruiken. Want dansen doe je natuurlijk niet alleen met je voeten. Een uitdaging was het zeker, maar we zijn trots op het resultaat en vooral de inzet!

Nieuw dansseizoen!

Dag allemaal! Aankomende september begint SDV AmsterDance weer met een geheel nieuw seizoen van dansplezier! Wij zouden het heel leuk vinden als je (weer) lid wordt! Je kunt je hier inschrijven om lid te worden van SDV AmsterDance. Wil je nu ook reguliere lessen volgen naast ons aanbod van vrijdansen, workshops en technieklessen? Schrijf je dan ook in voor lessen aan het USC Amsterdam op het Science Park: https://usc.uva.nl/sport/stijldansen/
Tot gauw!

Nieuw rekeningnummer

Beste iedereen,

Met veel dank aan onze penningmeesteres hebben wij een nieuw rekeningnummer!
NL71INGB0007599856 t.n.v. SDV AmsterDance

Pas het rekeningnummer snel aan in je contacten of schrijf het ergens op als je wat naar ons over gaat maken!

Groetjes het B(ank)estuur 5